Світське життя представило прем'єру однойменного фільму Вуді Аллена

На Одеському кінофестивалі відбулася всеукраїнська прем'єра стрічки "Світське життя" культового кінорежисера Вуді Аллена.

В Україні​ презентували нову стрічку Вудді Аллена, що відкривала цьогорічний Каннський кінофестиваль. ​Прем'єру фільму "Світське життя" влаштував телепроект "Світське життя з Катериною Осадчою" разом з Одеським міжнародним кінофестивалем.

Телепроект Світське життя долучився до того, аби всеукраїнська прем'єра одноіменного фільма Вуді Аллена пройшла якнайяскравіше! Ми не могли лишитися осторонь, коли вже великий і неперевершений Вудді Аллен зняв "Світське життя!" - звернулася до глядачів перед показом Катерина Осадча.

​На закритий показ стрічки у кінотеатр "Родина" завітали відомі особистості Києва та Одеси. Прем’єру фільму відвідали Марія Єфосиніна з чоловіком, актор Олег Флімонов з дружиною, Андрій та Юлія Вороніни, Вікторія Тігіпко, ресторатор Савелій Лібкін та телеведуча Анастасія Даугуле, художники Ілля Чічкан та Маша Шубіна.​

Українські прихильники Вуді Аллена фотографувалися в культових окулярах режисера з табличками l Love Woody. Гості проходили червоною доріжкою та опинялися у ретро-атмосфері Америки в 30-ті роки.

Оригінальна назва фільму Сafé Society втілилася в імпровізований богемний бар. Також до атмосферного періоду dolce vita тієї епохи переносили символи розкішного життя: глянцево виблискував ретроавтомобіль, настрій створювала джазова музика, яка програвалася на грамофоні.

Очікуючи показу, гості приємно проводили час, смакуючи стравами від гастро-спонсора вечора Bar Mushly та насолоджуючись шампанським Marengo.

Відкриваючи показ, президент Одеського кінофестивалю Вікторія Тігіпко наголосила, що цей фільм Вуді Аллена є унікальним. Це єдина робота відомого кінорежисера, яку він зняв не на плівку.

Дивіться, як після світської події відпочивали на пляжі в Одесі Катя Осадча та Маша Єфросиніна

Більше новин