Тіна Кароль підкреслила аристократичну шкіру total white образом

Співачка показала, як блондинкам у білому бути неперевершеними.

Якби Тіна Кароль раптом захотіла завершити кар’єру співачки, вона, вочевидь, відкрила би власну школу спокуси. Зірка вже не раз доводила, що має до цього природний хист. Чи то оголена, чи в довгій вечірній сукні, чи з коротким волоссям – її луки можуть звабити кого завгодно.

А днями Тіна подарувала фанам чергову порцію краси – вона відвідала церемонію Best Fashion Awards 2019, під час якої нагороджували найвизначніших діячів української fashion-індустрії. Для модного заходу артистка обрала вишукану білу сукню Louis Vuitton, інкрустовану камінням, і доповнила її босоніжками в тон. Total white лише підкреслив аристократичний колір шкіри співачки – завдяки яскравому макіяжу, що розставив акценти.

А для ще більш сяйливого ефекту Тіна обрала діамантові прикраси від Cartier. Лише поглянь:

Фото: Антон Кулаковський

Артистка недаремно обрала таке вбрання для модної вечірки. Певно, у ньому вона почувалася ніби риба у воді, адже Louis Vuitton – її улюблений бренд.

Зазначимо, що на церемонії у Тіни була відповідальна місія: вона особисто вручила нагороду дизайнерці Ksenia Schnaider, яка перемогла в номінації «Прорив року».

Ми помітили, що Тіна Кароль дуже любить total white образи. Ось і на «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою» зірка завітала в білих кольорах. Роздивитись вбрання та дізнатись, чим вражав її виступ, можеш у відео:

Loading...

Більше цікавого про Тіну Кароль:

1. Тіна Кароль дивує схожістю з Ланою Дель Рей (фото)

2. Тіна Кароль повторила спокусливий образ «янгола» Victoria’s Secret

3. Розпустив руки: Юрій Горбунов позалицявся до Тіни Кароль (фото)

4. Тіна Кароль розповіла, як готується до Різдва

Більше новин