Оголена Тіна Кароль прикрилася пальчатками з кристалами 

Розкута Тіна Кароль позує лише в пальчатках (ФОТО) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: instagram/tina_karol

Вона не боїться бути відвертою.

Поділитися:

Нещодавно співачка Тіна Кароль презентувала пісню «Иди на жизнь», яка вже надихнула тисячі шанувальників слухати своє серце. У lyric-відео до нового хіта зірка , і незабаром ця історія матиме продовження.

Сьогодні Тіна вельми пікантно анонсувала вихід музичного кліпу на композицію «Иди на жизнь». Про гучну прем’єру вона заявила… повністю оголена, прикриваючись лише атласними пальчатками. Знову її руки огорнуло сяйво — цього разу від кристалів, які утворили на розкішному аксесуарі флористичні візерунки. 

Витончені пальчатки створені за задумом українського дизайнера Івана Фролова. Одяг його бренду обожнюють як вітчизняні знаменитості, так і представники Голлівуду. Зокрема — Джамала, Надя Дорофєєва, MONATIK, Олена Зеленська, Маша Єфросиніна, Міла Йовович, Дуа Ліпа та інші. 

Прем’єра кліпу на пісню «Иди на жизнь» відбудеться цього четверга, 21 листопада. Можливо, у новому музичному відео Тіна Кароль наважиться постатити у дедалі розкутіших образах… А поки насолоджуйся одним із останніх виступів співачки на «Танцях з зірками»:

Більше цікавих новин про Тіну Кароль:  

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі