Тіна Кароль підкреслила аристократичну шкіру total white образом

Тіна Кароль підкреслила аристократичну шкіру total white образом | 1+1
Фото: Антон Кулаковський

Співачка показала, як блондинкам у білому бути неперевершеними.

Поділитися:

Якби Тіна Кароль раптом захотіла завершити кар’єру співачки, вона, вочевидь, відкрила би власну школу спокуси. Зірка вже не раз доводила, що має до цього природний хист. Чи то оголена, чи в довгій вечірній сукні, чи з коротким волоссям – її луки можуть звабити кого завгодно.

А днями Тіна подарувала фанам чергову порцію краси – вона відвідала церемонію Best Fashion Awards 2019, під час якої нагороджували найвизначніших діячів української fashion-індустрії. Для модного заходу артистка обрала вишукану білу сукню Louis Vuitton, інкрустовану камінням, і доповнила її босоніжками в тон. Total white лише підкреслив аристократичний колір шкіри співачки – завдяки яскравому макіяжу, що розставив акценти.

А для ще більш сяйливого ефекту Тіна обрала діамантові прикраси від Cartier. Лише поглянь:

Фото: Антон Кулаковський

Артистка недаремно обрала таке вбрання для модної вечірки. Певно, у ньому вона почувалася ніби риба у воді, адже Louis Vuitton – її улюблений бренд.

Зазначимо, що на церемонії у Тіни була відповідальна місія: вона особисто вручила нагороду дизайнерці Ksenia Schnaider, яка перемогла в номінації «Прорив року».

Ми помітили, що Тіна Кароль дуже любить total white образи. Ось і на «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою» зірка завітала в білих кольорах. Роздивитись вбрання та дізнатись, чим вражав її виступ, можеш у відео:

Більше цікавого про Тіну Кароль:

1. Тіна Кароль дивує схожістю з Ланою Дель Рей (фото)

2. Тіна Кароль повторила спокусливий образ «янгола» Victoria’s Secret

3. Розпустив руки: Юрій Горбунов позалицявся до Тіни Кароль (фото)

4. Тіна Кароль розповіла, як готується до Різдва

Новини по темі