Тіна Кароль: «Я дуже хочу написати пісню для Еліни Іващенко»

Зірковий тренер хоче продовжити співпрацю з Еліною Іващенко.

4 грудня відбувся грандіозний фінал дитячого вокального конкурсу «Голос. Діти 3». За перемогу боролися шестеро фіналістів – Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

До суперфіналу дійшли Іванна Решко з піснею «Halo» співачки Beyonce, іменинник Влад Фенічко з композицією «Старі фотографії» гурту «Скрябін» та Еліна Іващенко з народною лемківською піснею.

Loading...

Переможницею третього сезону проекту «Голос. Діти» стала підопічна Тіни Кароль Еліна Іващенко. Дівчина отримала можливість записати пісню у професійній студії, зняти кліп і поїхати на тиждень у Disneyland Paris.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим дивувала на проекті переможниця «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко.

Loading...

Після оголошення результатів глядацього голосування Тіна Кароль приєдналася до привітань рідних:

Коли ми вперше познайомилися з бабусею та дідусем Еліни, я пообіцяла, що їхню онуку нікому не дозволю ображати. Я завжди буду поряд.

Зірковий тренер збирається й надалі працювати зі своєю підопічною. Співачка зізналася, що хоче написати для Еліни пісню.

Ми продовжимо співпрацю. Я дуже хочу написати пісню для Еліни.

Подарунки отримала не лише переможниця шоу. Перша леді України Марина Порошенко, яка вболівала за Анастасію Тарнавську, в прямому ефірі вручила дівчині особливий подарунок. Також своє 14-річчя на головній сцені країни відсвяткував фіналіст «Голос. Діти 3» Влад Фенічко. Він зізнався, що найцінніший сюприз йому влаштував зірковий тренер MONATIK.

Loading...

Нагадаємо, пісню Тіни Кароль «Україна – це ти», яку зірковий тренер написала під час зйомок другого сезону «Голос. Діти», внесли до шкільної програми.

Нещодавно зірковий тренер разом із шістьома фіналістами «Голос. Діти 3» у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» презентувала нову дитячу пісню «Дитинство не втрачай».

Більше новин