Тренер «Голосу. Діти-5» Позитив уперше зіграє в кіно

Співак виконає одразу дві важливі ролі в довгоочікуваній українській комедії.

Минулого року українська комедія «Скажене весілля» стала сенсацією – за перший же вікенд у прокаті стрічка заробила понад 13 мільйонів гривень. Цього року Україна побачить сиквел кумедної історії. Прем’єра «Скаженого весілля-2» запланована на 25 грудня 2019 року.

Картина стане акторським дебютом для соліста гурту «Время и Стекло», тренера «Голосу. Діти-5» Позитива. Співак виконає роль хориста Кондрата і приєднається до комедійного дуету отця Євлампія (Потап) і диякона Пилипона (MONATIK).

«Мій герой – абсолютний новачок у церковному бізнесі. Здається, я навіть зовні схожий на молодого церковного служителя! За сюжетом, Кондрат має допомагати отцю Євлампію, але той користується недосвідченістю підлеглого та часто зловживає повноваженнями. У житті ми з Потапом хороші друзі. Сподіваюся, у фільмі наш тандем виявиться не менш успішним і цікавим», – коментує свою роль співак.

Понад те, Позитив став музичним продюсером стрічки. Співак зізнався, що це його давня мрія. Разом із Потапом – музичним продюсером першої частини – Олексій створюватиме саунд-настрій «Скаженого весілля-2». Співак обіцяє, що у сиквелі глядачі почують вже знайомі мотиви:

«Саундтрек, до якого ми з Потапом разом створювали музику, вже звучав у першому фільмі в інструментальній версії. Цього разу він стане повноцінною піснею. Хочеться створити драйвовий настрій, що емоційно доповнить сценарій», – поділився Позитив.

До речі, співпродюсером другої частини залишається Юрій Горбунов. Дивись «Скажене весілля-2» у кінотеатрах уже цієї зими:

Нагадаємо, що Позитив разом із Надею Дорофєєвою став тренером-тріумфатором п'ятого сезону шоу «Голос. Діти». Про це та інше читай за посиланнями:

1. Позитив проговорився про «хімію» з Дорофєєвою в ефірі Голосу. Діти-5

2. Учасниця «Голосу. Діти-5» зізналася в коханні Позитиву

3. Надя Дорофєєва топлес покаталася на яхті з Позитивом (фото)

4. Голос діти-5: На які акробатичні трюки здатен Позитив заради учасників

Більше новин