Надя Дорофєєва топлес покаталася на яхті з Позитивом (фото)

Надя Дорофєєва оголилася для фотосесії з Позитивом | Новини шоу-бізнесу | 1+1
xxl.ua

Колегам нема чого приховувати одне від одного. 

Поділитися:

В одному з ефірів «Голосу. Діти» Позитив розповідав, що між ними з Надією Дорофєєвою є особлива хімія — музична. Її він відчув, коли вперше побачив майбутню зірку на Чорноморських іграх. 

Утім, за роки спільної роботи в гармонійному тандемі між талановити виконавцями так і не промайнула романтична іскра. Надя щаслива в шлюбі з Володимиром Дантесом, а Позитив одружений із Анною Завгородньою. 

Та сімейний стан не заважає «Время и Стекло» демонструвати пристрасті на екрані й брати участь у спільних пікантних фотосесіях. Саме такою стала остання зйомка учасників гурту для чоловічого глянцю XXL

Дорофєєва і Позитив з’явились на обкладинці та сторінках журналу в пляжних образах. Надія приміряла декілька звабливих купальників, коротку сукню-піджак, а наостанок продемонструвала фігуру топлес. 

Образи Позитива — більш стримані, але також стильні. Співак позував у легкій лляній сорочці, костюмі та тільнику. 

Під час фотосесії панувала весела дружня атмосфера, що підтвердила своєю публікацією в Instagram Надя Дорофєєва. Тренерка «Голосу. Діти» показала кумедну світлину та з гумором прокоментувала її. 

Коротко про те, як ми з Позитивом бачимо сексі-фотосесію. 

Гурт «Время и Стекло» був створений у 2010 році. Першим учасником бенду став Позитив, з яким продюсер Потап вже на той час співпрацював. На місце дівчини було оголошено кастинг — і саме Надя Дорофєєва впоралася з ним найкраще. 

Також нагадаємо, що цього тижня, 7 червня о 21:00 відбудеться фінал «Голосу. Діти». Талановитий дует «Время и Стекло» займає тренерські крісла та сподівається на перемогу в проекті. Дивись анонс:

Більше цікавого про Надю Дорофєєву і Позитива:  

1. Позитив проговорився про «хімію» з Дорофєєвою в ефірі «Голосу. Діти-5»

2. «Він такий симпатичний»: Дорофєєва зізналась у почуттях до Пономарьова

3. Які учасники команди Время и Стекло позмагаються за перемогу у фіналі «Голосу. Діти-5»

Новини по темі