Три знаки зодіаку, життя яких змінить ретроградна Венера

Гороскоп на ретроградну Венеру: 3 знаки, життя яких змінить цей період

Венера – планета краси, любові та комфорту. Вона символізує усе те, що нам подобається: стосунки, подарунки, смачна їжа, гроші. Це – планета задоволення, гармонії та балансу. З 23-го липня по 4-те вересня триватиме період ретроградної Венери. Відома астрологиня Анжела Перл дала прогнози щодо цього періоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кармічні вузли змінюють знаки 18 липня: що це означає та гороскоп для всіх знаків зодіаку від астролога

Овен

Ретроградна Венера у Овнів буде в 5 домі. Для них почнеться період радості, закоханості та задоволення. Цілком можливий початок курортного роману. Але варто бути обережним, адже Ретроградна Венера – не найкращий час для побудови серйозних стосунків. Тож курортний роман так і залишиться цікавою пригодою без перспектив. У період від 23 липня по 4 вересня можлива кардинальна зміна особистого життя. Це буде або ж їх подальший розвиток, або навпаки – їх закінчення. Чекайте вісточки від колишніх, вони нагадають про себе. Не оминути розмову про дітей. Астрологиня радить не починати новий бізнес, натомість теперішній може закінчитися, або ж видозмінитися.

Лев

Ретроградна Венера для Лева буде у 1 домі, їх власному будинку гороскопа. Це свідчить про зміну стилю, зовнішності та внутрішнього світу. Якщо ваша самооцінка була занизькою, ви почнете цінувати себе більше. Проявите себе та не боятиметеся бути собою. Що стосується особистого життя, то Венера - це про серйозні зміни. На Левів чекає серйозна розмова, рішення жити разом з коханою людиною, розлучення чи навіть шлюб. Але астрологиня Анжела Перл застерігає усіх знаків зодіаку: не варто одружуватися у період Ретроградної Венери, 40 днів до та після. Це не стосується самого святкування весілля. Документ, що засвідчує шлюб не варто підписувати у цей час, адже союз буде не довготривалим. 

Водолій

Ця Ретроградна Венера буде в 7-му домі для Водоліїв. Це сприятливий дім для партнерства, кохання та торгівлі. Ви отримаєте якусь звістку від колишніх романтичних партнерів, можливо, навіть для відновлення стосунків. До вас повернеться близький друг, від якого ви віддалилися в минулому. Ваші стосунки зазнають переоцінки від вас та партнера. На вас очікують справи, які потребують заключення договорів та контрактів. З вами знову захочуть співпрацювати старі клієнти. Хоч астрологиня і не радить робити великі покупки під час Ретроградної Венери, проте якщо наявна велика знижка або це антикварна річ — сміливо купуйте.

Більше новин