У Білик та Козловського з'явилася спільна донька

Кореспонденти "ТСН. Особливе" побували на хрестинах, де поріднилися Ірина Білик та Віталій Козловський.

Ірина Білик та Віталій Козловський поріднилися. Вони стали хрещеними батьками тримісячної доньки дизайнерки Олени Бернадської - Софії. Подробиці хрестин дізналися кореспонденти "ТСН. Особливе". 

Хрестини справили у маленькій затишній церкві на Подолі. Хресний тато - Віталій Козловський - приїхав раніше за всіх. Сповідався. Доки чекав Ірину Білик, поруч з ним була кохана - Надя Іванова.

Білик приїхала на хрестини найпізніше - у чорному, на підборах і в яскравій малиновій хустці.

Під час хрестин 3-місячна Софійка нервувала. А хрещені батьки намагалися її заспокоїти - Козловський заколисував, Білик відволікала брязкальцем.

Ірина Білик хрещена мама - зі стажем. Софійка - її сьома похресниця. Білик хрестила і Валіда Арфуша, й Аліну Гросу, і синів Юрія Горбунова та Євгена Рибчинського, і дочку Володимира Тарасюка. Найвідоміший кум співачки - політик Нестор Шуфрич.

Тепер вона кума і Віталія Козловського. Той запевняє: про те, що стане родичем відомої співачки, дізнався нещодавно. Але впевнений, у їхніх стосунках, навряд чи щось зміниться.

"Яка ж та кума, яка не лежала під кумом. Це сказала так колись Іра, але це звичайно жарт. Ми з Ірою друзі, - веселиться Козловський. - Звичайно, мені приємно, але я з цього не роблю якесь торжество".

Олена та Руслан Бернадські кажуть: хрещених батьків довго не обирали. Коли народилася Соня, Білик сама вирішила - хресною мамою буде саме вона.

"Іра і Віталій - люди відповідальні. На сцені вони одні, але в житті зовсім інші. Нормальні, такі ж, як усі ми. Такі ж людяні, добрі, абсолютно милі, - говорять Бернадські. - Коли тільки Сонечка народилася, ці люди були з перших днів поруч з нашою дитинкою".

Більше новин