У мережі обговорюють перші фото з весілля Джастіна Бібера

Довгоочікуване святкування!

25-річний канадський співак Джастін Бібер взяв шлюб із 22-річною моделлю Гейлі Болдвін у вересні минулого року. Пишне святкування закохані вирішили перенести на 30 вересня 2019-го, і нарешті цей день настав! Учора вони вирушили до міста Блаффтон, Південна Кароліна, де зупинилися у п'ятизірковому готелі Montage Palmetto Bluff.

І хоча пара влаштувала закриту церемонію, папараці вдалося зробити декілька знімків. На них видно, що наречена обрала міні-сукню кольору слонової кістки від Vivienne Westwood та оригінальні босоніжки з бантами бренду Jimmy Choo. Доповнили весільний лук розкішне діамантове кольє та романтична зачіска зі стрічкою. Джастін надав перевагу білому поло та класичним чорним брюкам. 

 

 

Іноземні ЗМІ повідомляють, що на церемонії були присутні моделі Кендалл Дженнер, Белла та Джіджі Хадід і співачка Кеті Перрі. Відомо також, що організатором весілля стала Мінді Вайс, яка планувала особливий день для акторки Софії Вергари й телеведучої Елен Дедженерес, а також влаштовувала вечірки для сестер Кардашян і Дженнер. 

Бажаємо подружжю сімейного щастя і з нетерпінням чекаємо на нові весільні світлини!

Дізнавайся більше деталей у відео: 

Loading...

Ще декілька новин про закоханих:

1. Наймодніший верхній одяг осені: 5 варіантів від дівчини Бібера

2. «Я вживав наркотики і ображав коханих»: Відверте зізнання Джастіна Бібера

3. Дівчина Джастіна Бібера повторила культові образи принцеси Діани

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин