Наймодніший верхній одяг осені: 5 варіантів від дівчини Бібера

Тренди верхнього одягу на осінь 2019: Приклад Хейлі Бібер | Мода | 1+1
Фото: Vogue USA, Daniel Jackson

А який обереш ти?

Поділитися:

Після весілля зі співаком Джастіном Бібером 22-річна Гейлі Болдвін остаточно утвердилася в статусі it girl. Тому навіть найпрестижніші глянцеві видання шикуються в чергу, щоб побачити модель на своїх сторінках. 

Наразі Гейлі зосередилася на зйомках для Vogue. Цієї осені ефектна білявка вже встигла з’явитися на обкладинках аж трьох його видань — французького, американського і австралійського. Саме для останнього дружина Бібера приміряла трендовий верхній одяг. 

На обкладинці Гейлі Болдвін позує в ніжно-блакитній шкірянці з овчиною. Це компромісний варіант для тих, кому важко обрати між двома хітами — дублянкою і косухою. 

Восени 2019-го така куртка обов’язково має бути об’ємною та довжиною до середини стегна. Окрім класичних коричневого і чорного, зверни увагу на більш оригінальні та модні кольори

Другий образ 22-річної моделі також із овчиною — шуба. Втім, до актуальних можна віднести майже будь-які варіанти зі штучного хутра. Оскільки в умовах української зими в такому верхньому одязі може бути прохолодно, сміливо вдягайся так уже зараз. 

Класика будь-якої осені — пальто. Яскравий відтінок, який продемонструвала Гейлі, не дозволить засумувати за літом. Якщо він здається тобі надто насиченим, придивись до пастельних альтернатив — фісташки, зеленого чаю, м’яти, куркуми. 

Наразі в тренді фасон oversize довжини максі та міді, пальто-халати і кейпи. За бажання можна зробити акцент на талії за допомогою поясу. 

Окрім цікавих відтінків, експериментувати варто й з принтами. Стилісти Vogue зупинилися на базовій клітинці, яка цієї осені посіла особливе місце в колекціях дизайнерів. 

Наостанок Гейлі показала безпрограшний варіант — тренч. Цієї осені до базових бежевих додаються моделі з більш цікавою фактурою — деніму або шкіри. Зауваж, що такі матеріали чудово поєднуються. 

Фото: Vogue Australia, Lachlan Bailey

На смак Гейлі Болдвін можна покластися, а ось деякі інші зірки час від часу розчаровують глядачів модними провалами. Про кількох із них дізнаєшся з відео: 

Тебе зацікавлять інші матеріали про тренди та стиль: 

1. Наймодніший колір осені 2019, який «розгладжує зморшки»

2. Модний гороскоп: 3 осінні образи, які найкраще пасують Дівам

3. 5 сумок, які стануть хітами цієї осені

4. Тренди весни і літа 2020, які варто спробувати вже зараз

5. Головні тренди весни-літа 2020: Погляд українських дизайнерів

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі