«Я вживав наркотики і ображав коханих»: Відверте зізнання Джастіна Бібера

Джастін Бібер відверто розповів про проблеми з наркотиками | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Артист нарешті обрав правильний шлях.

Поділитися:

Протягом останніх років канадський співак Джастін Бібер не у найкращій формі. І він цього не приховує від своїх шанувальників. Виконавець гучних хітів зробив уже не одне зізнання про свій хиткий психологічний стан, та остання його публікація вражає відвертістю.

Так, на своїй сторінці в Instagram Бібер опублікував фото із надзвичайно емоційним текстом. Співак визнав, що довгий час вживав наркотики та негідно чинив із людьми. Не оминув увагою він і причини своєї деструктивної поведінки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Justin Bieber (@justinbieber)

За його словами, для 13-річної дитини (а відомим Джастін став саме у цьому віці) світова слава – надскладне випробування. Відсутність стабільності в житті та доступ до всього, чого він лише міг забажати, привели співака до емоційних зривів та депресії.

Фото: @justinbieber

Джастін зізнався, що почав вживати важкі наркотики в 19 років. А до 20 вже встиг прийняти «усі можливі найгірші рішення». Ба більше, він визнав:

Я жорстоко ставився до всіх дівчат, з якими зустрічався, (…) і загалом зневажав жінок.

Бібер пригадав, що найскладніше було встояти перед похвалою. Коли всі навколо запевняли юного хлопця у його винятковості, він охоче вірив їхнім словам.

Тож дуже швидко з улюбленця публіки я перетворився на загальне посміховисько, – підсумував співак.

На щастя, нині зірка активно працює над собою і вже бачить перші позитивні зміни. Особливу роль у цьому процесі Бібер відводить своїй коханій Гейлі Болдвін. Джастін переконаний, що стосунки із моделлю навчають його терплячості, довірі, відданості та доброті. До того ж Гейлі – неймовірна красуня. Тож хлопцеві з нею дуже пощастило.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше схожих новин читай тут:

1. Дорофєєва зізналася, що зверталася до психолога через ревнощі

2. «Я вірила, що заслуговую на біль»: Біллі Айліш відверто розповіла про свої психологічні проблеми

Новини по темі