У "Вечірньому Києві" розіграли Барбару Брильську (ФОТО)

Відома актриса Барбара Брильська прилетіла до Києва спеціально на зйомки шоу "Вечірній Київ"

Відома актриса Барбара Брильська прилетіла до Києва спеціально на зйомки шоу "Вечірній Київ". Народна улюблениця з радістю погодилась взяти участь у програмі.

Знімальна група вирішила влаштувати експеримент на вулицях Києва і перевірити звичайних перехожих, чи знають вони, де знаходиться вулиця Будівельникі. Жителі Києва реагували на Барбару Брильску абсолютно по-різному, бували і такі, які побачивши Надю із "Іронії Долі", втрачали мову, інші ж навпаки з радістю відповідали на запитання.

Спершу було декілька варіантів розіграшу Барбари Брильської, однак, враховуючи славу і талант зірки, найбільш вдалим виявився розіграш за мотивами улюбленого фільму. За сюжетом шоу, актрису зустрічає чоловік, що має привезти її та розмістити в готелі, але замість комфортного готельного номера Барбара потрапляє до приміщення у стилі 70-х, що нагадує її кімнату у фільмі "Іронія долі".

Також сьогодні в ефірі глядачі побачать нову серію улюбленого серіалу "Шерлоh" та оновлені рубрики "Пороблено" і Сказочная Русь.

Подробиці розіграшу Барбари Брильської дивіться сьогодні о 20.20 на телеканалі "1+1". Нагадаємо, що шоу "Вечірній Київ" тепер виходить в оновленому форматі, а кожен окремий випуск присвячено конкретній особистості чи події. 

Більше новин