Валентина Хамайко, ведуча Сніданку з 1+1 поділилася смачним рецептом варення із полуниці, який вона запозичила у батьків чоловіка.
Ведуча зазначила, що у приготуванні цього варення є один маленький секрет. Дуже важливо, щоб полуниця залишалася з хвостиком.
«Зривайте тільки листочки між самою ягідкою та хвостиком. Це є обов'язковою умовою для отримання ідеального варення!», - каже Хамайко.
Інгредієнти:
Приготування:
«Де кожну ягідку можна взяти за хвостик та насолодитися смаком! Нічого подібного ще не бачила, виглядає дуже ефектно та незвично. Дякую за рецепт батькам чоловіка!», - підсумувала ведуча.
Раніше Людмила Барбір розповіла, як приготувати вишні у власному соку та поділилася простим рецептом своєї мами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З оливковою олією та ароматними травами: рецепт в'ялених томатів від Руслана Сенічкіна