Людмила Барбір поділилася рецептом вишень у власному соку від своєї мами
Людмила Барбір розповіла, як приготувати вишні у власному соку та поділилася простим рецептом своєї мами
Ведуча Сніданку з 1+1 на телеканалі 1+1 Людмила Барбір поділилася рецептом вишень у власному соку від своєї мами Марії Михайлівни.
Напередодні Барбір вразила Мережу відео врожаю вишні. Вона поділилася, що приїхала до мами в гості у Карпати та допомогла їй збирати вишні.
«Я у мами в Карпатах, і у нас вчахнув крак вишні – це діалект. А літературно – зламалася гілка. Довелося зривати вишні вже з тих гілок. Скільки ж вишень вийшло! Це щось неймовірне. Будемо сік робити. Справжній садок вишневий коло хати», - розповіла ведуча.
Пізніше в ефірі Сніданку з 1+1 Барбір показала, що зробили з врожаєм – 100 літрів вишневого соку та 20 літрів вишень у власному соку! Ведуча також поділилася ексклюзивним рецептом вишень у власному соку від своєї мами.
Рецепт вишень у власному соку від мами Людмили Барбір
- Ретельно промийте вишню у холодній воді, викладіть у друшляк, щоб зійшла зайва вода
- Видаліть кісточки, а сік, що утворився, не зливайте і додайте до плодів
- Очищені для консервування вишні у власному соку засипте цукром та залиште на ніч
- Щойно вишня пустить сік, поставте на вогонь та доведіть до кипіння. Проте, не варіть, а дочекайтеся поки розтане цукор
- У простерилізовані банки викладіть готові вишні й залийте соком
- Простерилізуйте ще впродовж 10 хвилин з моменту кипіння та закрутіть кришкою
Більше актуальних та цікавих новин, а також порад та рекомендацій дивіться у Сніданку з 1+1, який виходить у будні з 06:30 до 09:30 на 1+1 Україна.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліниві чебуреки: простий рецепт від ведучого Сніданку з 1+1 Єгора Гордєєва