Вчителька Святослава Вакарчука розповіла, яким він був у школі

Напередодні останнього дзвоника, що цього тижня пролунає для більшості українських школярів, kp.ua дізналася, яким учнем був  Святослав Вакарчук

Напередодні останнього дзвоника, що цього тижня пролунає для більшості українських школярів, kp.ua дізналася, яким учнем був тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук. Так, з'ясувалося, що у Львівській лінгвістичній гімназії майбутню рок-легенду було складно не помітити. Класний керівник Вакарчука згадує, що Славкові чудово давалися точні науки, особливо фізика, а ще він цікавився історією, музикою і володів неймовірною можливістю запам'ятувати.

"Тоді ще говорити про його зіркове майбутнє було рано, але те, що його чекає незвичайна доля - було очевидно. Святослав робив різні музичні вечори, навіть сценарій до випускного вечора написав практично сам, займався його організацією", - згадала Марія Секунда. А також наголосила, що й зараз спілкується зі своїм знаменитим учнем: "Святослав запросив мене на два своїх останніх концерти, які я з задоволенням відвідала".

Вакарчук теж завжди радий бачити колишню вчительку і щоразу дякує їй не тільки за науку, а й за життєві уроки.

"Вона дуже допомогла і мені особисто, і всьому нашому класу тим, що зробила нас дружними. Тому спасибі їй за це велике. Я вважаю, що мені взагалі зі школою дуже пощастило. Це була одна з кращих львівських шкіл за рівнем освіти - хотілося, щоб зараз таких шкіл було більше. У нас відмінно читали всі базові предмети, такі як математика, історія, українська та російська мови та література. Я дуже вдячний школі за те, що вона в мене була", - сказав Вакарчук, який на "Голосі країни" сам став вчителем для своїх учасників.

Як його підопічні виступлять у другому прямому ефірі, дивіться уже в неділю о 21:00 на "1+1"

Більше новин