Вчителька Святослава Вакарчука розповіла, яким він був у школі

Вчителька Святослава Вакарчука розповіла, яким він був у школі

Напередодні останнього дзвоника, що цього тижня пролунає для більшості українських школярів, kp.ua дізналася, яким учнем був  Святослав Вакарчук

Поділитися:

Напередодні останнього дзвоника, що цього тижня пролунає для більшості українських школярів, kp.ua дізналася, яким учнем був тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук. Так, з'ясувалося, що у Львівській лінгвістичній гімназії майбутню рок-легенду було складно не помітити. Класний керівник Вакарчука згадує, що Славкові чудово давалися точні науки, особливо фізика, а ще він цікавився історією, музикою і володів неймовірною можливістю запам'ятувати.

"Тоді ще говорити про його зіркове майбутнє було рано, але те, що його чекає незвичайна доля - було очевидно. Святослав робив різні музичні вечори, навіть сценарій до випускного вечора написав практично сам, займався його організацією", - згадала Марія Секунда. А також наголосила, що й зараз спілкується зі своїм знаменитим учнем: "Святослав запросив мене на два своїх останніх концерти, які я з задоволенням відвідала".

Вакарчук теж завжди радий бачити колишню вчительку і щоразу дякує їй не тільки за науку, а й за життєві уроки.

"Вона дуже допомогла і мені особисто, і всьому нашому класу тим, що зробила нас дружними. Тому спасибі їй за це велике. Я вважаю, що мені взагалі зі школою дуже пощастило. Це була одна з кращих львівських шкіл за рівнем освіти - хотілося, щоб зараз таких шкіл було більше. У нас відмінно читали всі базові предмети, такі як математика, історія, українська та російська мови та література. Я дуже вдячний школі за те, що вона в мене була", - сказав Вакарчук, який на "Голосі країни" сам став вчителем для своїх учасників.

Як його підопічні виступлять у другому прямому ефірі, дивіться уже в неділю о 21:00 на "1+1"