Горбунов, Мірошниченко, Трегубова, Ісаєнко та інші зірки: як пройшло відкриття Одеського кінофестивалю

Юрій Горбунов, Тімур Мірошниченко, Дар'я Трегубова, Андрій Ісаєнко та інші зірки на відкритті Одеського кінофестивалю

Стартував 15-й Одеський міжнародний кінофестиваль, який вперше проводиться у Києві.

Церемонія відкриття кінофестивалю відбулася в КВЦ Парковий, а її ведучими стали актриса, зірка серіалу Продовження роду Дар'я Трегубова та ведучий ЖВЛ Представляє Тімур Мірошниченко.

На початку церемонії усі присутні вшанували загиблих українських Героїв хвилиною мовчання. У ході заходу також згадали акторів, кінематографістів, операторів кіноіндустрії, які загинули під час війни.

Серед гостей церемонії відкриття Одеського кінофестивалю були: ведучий 1+1 Україна Юрій Горбунов, зірки серіалу Жіночий лікар Андрій Ісаєнко, Ніна Набока та Тарас Цимбалюк, зірка серіалу Ніхто не ідеальний Тетяна Злова та інші актори.

Тімур Мірошниченко та Дар'я Трегубова, фото: Олександр Демиденко

Тімур Мірошниченко та Дар'я Трегубова, фото: Олександр Демиденко

Юрій Горбунов, фото: Олександр Демиденко

Тарас Цимбалюк та Андрій Ісаєнко, фото: Олександр Демиденко

Ніна Набока, фото: Олександр Демиденко

Тетяна Злова та Богдан Буйлук, фото: Олександр Демиденко

Одеський кінофестиваль триватиме до 20 липня. Упродовж 8 днів глядачі зможуть побачити спеціальні покази, національні прем'єри та іноземні хіти. 1+1 media є головним медіапартнером події.

У вівторок, 16 липня в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю відбудеться спеціальний показ серіалу серіалу Лікарка за покликанням, в основу якого було покладено медичні історії лікарів Охматдиту. Прем'єра нової надихаючої та драматичної історії відбудеться вже цієї осені на телеканалі 1+1 Україна. Серіал присвячується професійному подвигу українських медичних працівників, які щодня рятують українців. До роботи над серіалом було залучено фахівців з Охматдиту, а неймовірна історія цієї лікарні у перші 50 днів повномасштабного вторгнення стала основою драматургії серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина у житті та на екрані: топові українські актори Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков вперше зіграють сімейну пару в новому серіалі 1+1 Україна

Більше новин