Горбунов, Мірошниченко, Трегубова, Ісаєнко та інші зірки: як пройшло відкриття Одеського кінофестивалю

Юрій Горбунов, Тімур Мірошниченко, Дар'я Трегубова, Андрій Ісаєнко та інші зірки на відкритті Одеського кінофестивалю: фото
Олександр Демиденко

Юрій Горбунов, Тімур Мірошниченко, Дар'я Трегубова, Андрій Ісаєнко та інші зірки на відкритті Одеського кінофестивалю

Поділитися:

Стартував 15-й Одеський міжнародний кінофестиваль, який вперше проводиться у Києві.

Церемонія відкриття кінофестивалю відбулася в КВЦ Парковий, а її ведучими стали актриса, зірка серіалу Продовження роду Дар'я Трегубова та ведучий ЖВЛ Представляє Тімур Мірошниченко.

На початку церемонії усі присутні вшанували загиблих українських Героїв хвилиною мовчання. У ході заходу також згадали акторів, кінематографістів, операторів кіноіндустрії, які загинули під час війни.

Серед гостей церемонії відкриття Одеського кінофестивалю були: ведучий 1+1 Україна Юрій Горбунов, зірки серіалу Жіночий лікар Андрій Ісаєнко, Ніна Набока та Тарас Цимбалюк, зірка серіалу Ніхто не ідеальний Тетяна Злова та інші актори.

Одесский кинофестиваль 2024

Тімур Мірошниченко та Дар'я Трегубова, фото: Олександр Демиденко

Одеський кінофестиваль 2024

Тімур Мірошниченко та Дар'я Трегубова, фото: Олександр Демиденко

Одеський кінофестиваль 2024

Юрій Горбунов, фото: Олександр Демиденко

Одеський кінофестиваль 2024

Тарас Цимбалюк та Андрій Ісаєнко, фото: Олександр Демиденко

Одеський кінофестиваль 2024

Ніна Набока, фото: Олександр Демиденко

Одеський кінофестиваль 2024

Тетяна Злова та Богдан Буйлук, фото: Олександр Демиденко

Одеський кінофестиваль триватиме до 20 липня. Упродовж 8 днів глядачі зможуть побачити спеціальні покази, національні прем'єри та іноземні хіти. 1+1 media є головним медіапартнером події.

У вівторок, 16 липня в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю відбудеться спеціальний показ серіалу серіалу Лікарка за покликанням, в основу якого було покладено медичні історії лікарів Охматдиту. Прем'єра нової надихаючої та драматичної історії відбудеться вже цієї осені на телеканалі 1+1 Україна. Серіал присвячується професійному подвигу українських медичних працівників, які щодня рятують українців. До роботи над серіалом було залучено фахівців з Охматдиту, а неймовірна історія цієї лікарні у перші 50 днів повномасштабного вторгнення стала основою драматургії серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина у житті та на екрані: топові українські актори Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков вперше зіграють сімейну пару в новому серіалі 1+1 Україна

Новини по темі