Родина у житті та на екрані: топові українські актори Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков вперше зіграють сімейну пару в новому серіалі “1+1 Україна”

Родина у житті та на екрані: топові українські актори Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков вперше зіграють сімейну пару в новому серіалі “1+1 Україна”

Прем’єра нового серіалу "Лікарка за покликанням" на "1+1 Україна" вже цієї осені.

Поділитися:

Вже цієї осені на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нової надихаючої та драматичної історії “Лікарка за покликанням”, в якій головні ролі виконає відоме українське подружжя -  Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков. Хоч у фільмографії акторів багато спільних проєктів, але саме серіал для “1+1 Україна” став першим, де вони зіграють сімейну пару. А Сергій вперше зіграє лікаря.

серіал

За сюжетом, талановита лікарка-реаніматолог Марина Бондар опиняється на межі розлучення з своїм колегою, хірургом Андрієм Бондарем після зради. Марина збирається прийняти пропозицію роботи в Польщі та перевезти туди сім’ю, щоб почати життя з чистого аркуша. Проте, вже наступного ранку вона прокидається від вибухів і вирішує залишитися в рідній лікарні, яка переходить у режим роботи 24/7 та стає рятівною фортецею для багатьох маленьких та дорослих пацієнтів. Попри власну виснаженість, розгубленість, сімейні драми, брак ліків та внутрішні проблеми лікарні, медики зберігають професіоналізм та невтомно рятують життя. Це історія про те, як у відчайдушній боротьбі за життя завжди знаходиться місце для надії.

Нова історія на “1+1 Україна” присвячується професійному подвигу українських медичних працівників, які щодня рятують українців. До роботи над серіалом залучені спеціалісти з НДСЛ Охматдит, а неймовірна історія цієї лікарні в перші 50 днів повномасштабного вторгнення стала основою драматургії серіалу.

серіал

Окрім акторського подружжя, також у серіалі глядачі побачать відомого за роллю у “Кріпосній” та «Столітті Якова» народного артиста Олександра Печерицю, зірку “Одного разу під Полтавою” Анну Саліванчук, Івана Жилюка знайомого за медичною драмою “Жіночий лікар. Нове життя”, зірку сучасної театральної сцени Наталку Кобизьку та інших відомих українських акторів.

Виробництвом серіалу на замовлення каналу “1+1 Україна” займається продакшн “Банк Ідей”.  Продюсерами серіалу від каналу "1+1 Україна" виступають Олена Єремєєва, Дарина Жукова. Від “Банку ідей” - продюсер Наталія Яковлева, режисер-постановник Олександр Кирієнко, оператор-постановник - Костянтин Пономарьов, сценаристи Ярослава Сєгал та Тетяна Молоткова.

Слідкуйте за новинами “1+1 Україна” та не пропустіть нові подробиці про серіал “Лікарка за покликанням”.

Новини по темі