Завагітніють в листопаді: астролог назвала знаки зодіаку, яких невдовзі чекає поповнення

Гороскоп на листопад 2023 від астрологині пророкує поповнення в родині кільком знакам зодіаку.

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на листопад 2023 для всіх знаків зодіаку по днях. Кому пророкують вагітність?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГороскоп на листопад 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Кого чекає вагітність у листопаді 2023: гороскоп для Рака

13 листопада Молодий місяць у 5 будинку кохання та задоволення. Можлива вагітність чи народження дитини, великий фокус на дітей. Останній тиждень листопада буде гарне самопочуття. Варто зайнятися спортом, відмовитися від шкідливих звичок. 

Кого чекає вагітність у листопаді 2023: гороскоп для Близнюків

У листопаді Сатурн припинить ретроградний рух і вже піде уперед у вашому 10 домі роботи та досягнень. Справи на роботі зазнають прогресу. Повторяться події березня-квітня. Ви зміните статус: весілля, народження дитини, розлучення тощо.

Кого чекає вагітність у листопаді 2023: гороскоп для Діви

У листопаді Сатурн припинить ретроградний рух і вже піде уперед у вашому 7 домі стосунків та комунікацій. Отримаєте те, чого очікуєте. Зустрінетеся з онлайн-другом. Ваша сварка закінчиться примиренням. Ваша дитина приїде у гості. Сприятливий час для вагітності. Стосунки налагодяться та почнуть приносити більше задоволення. Зникнуть усі обмеження. Буде другий шанс щодо чогось.

27 листопада Повний місяць у 10 домі кар'єри. Повня принесе кульмінацію у робочих питаннях. Проясниться ситуація в колективі. Зміна статусу: вагітність, одруження, розлучення тощо. 

Кого чекає вагітність у листопаді 2023: гороскоп для Стрільців

У листопаді Сатурн опиниться у вашому 4 домі родини. Буде прогрес у родинних питаннях та нерухомості. Знайдете омріяне житло. Ремонт нарешті закінчиться. Прийдуть документи, на які давно чекали. Можливий переїзд та народження дитини.  

Кого чекає вагітність у листопаді 2023: гороскоп для Козорогів

Венера входить до вашого 10 будинку досягнень. Отримаєте гарні новини щодо роботи. Ваша посада стане вищою. У колектив прийде нова керівниця. Популярність зросте. Зміна статусу може полягати в одруженні чи народженні дитини.

Знайомство з професією: скільки треба навчатися на баристу і наскільки це перспективна робота. Дивіться сюжет "Сніданку з 1+1", що виходить з 6:30 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна”.

Loading...

"Сніданок" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Більше новин