Зірка «Гаррі Поттера» Емма Вотсон заявила, що зустрічається сама з собою

Напрочуд прогресивний погляд на життя.

Нещодавно мережу переповнили чутки, ніби зірки культової фентезійної саги «Гаррі Поттер» Емма Вотсон (Герміона Ґрейнджер) та Том Фелтон (Драко Малфой) зустрічаються. Шанувальники книжок та серії фільмів зустріли такі припущення з неабияким ентузіазмом, адже вже довгий час хотіли бачити улюблених акторів у парі.

Фото: Getty Images

Однак днями Емма безповоротно спростувала усі чутки. Так, в останньому інтерв’ю для британського глянцю Vogue зірка заявила, що перебуває у стосунках із самою собою.

Я довго до цього йшла. Тепер я називаю це партнерством із самою собою, – пояснила 29-річна акторка.

За словами Вотсон, донедавна вона не вірила в історії про щасливе життя на самоті. Та якимось чином її думка кардинально змінилась.

До слова, Емма бере активну участь у боротьбі за гендерну рівність, тож проводить багато часу, вивчаючи природу людської поведінки та стосунків. Звернути увагу на гендерні стереотипи її примусило також наближення 30-річчя. «Гадки не маю, чому всі роблять стільки шуму навколо звичайної цифри. У ній немає нічого особливого. Я не розуміла, чому відчуваю постійну тривогу. І нарешті усвідомила, що її причина – тиск уявлень суспільства про жіночий вік», – зауважила зірка.

Більше про боротьбу Емми зі стереотипами дізнавайся у відео:

Loading...

Найсвіжіші зіркових новин читай тут:

1. Ірина Кудашова про болісне кохання: «Він спілкувався зі мною заради піару»

2. Дуа Ліпа похизувалася сексуальними сідницями на музичній церемонії

3. Чому життя зірки серіалу «Беверлі-Гіллз» Торі Спеллінг опинилося під загрозою

4. Яким має бути ідеальний осінній гардероб: Відповідає Вікторія Бекхем

5. 70-річний Річард Гір і його молода дружина знову стануть батьками

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин