70-річний Річард Гір і його молода дружина знову стануть батьками

70-річний Річард Гір і його молода дружина Алехандра Сільва знову стануть батьками | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Їхня родина стає більшою.

Поділитися:

Голлівудський актор Річард Гір не натішиться своїм подружнім життям із молодшою на 34 роки красунею Алехандрою. Так, американо-іспанська пара побралася у квітні 2018-го, а вже за 10 місяців, у лютому 2019-го, у них народилася перша спільна дитина – син Александр.

Фото: Getty Images

Аж ось стало відомо, що 70-річний Річард чекає на нове поповнення у родині. Інсайдери іспанського видання Hola! зазначають, що Алехандра Сільва перебуває на третьому місяці вагітності. Пара не поспішає офіційно повідомляти про приємні новини, і має на те досить цікаву причину.

Так, про першу вагітність Алехандри подружжя оголосило лише після того, як отримало благословення особисто від Далай-Лами. Тож, імовірно, і цього разу закохані спочатку помандрують до Тибету.

Зазначимо, у Річарда та Алехандри є діти від попередніх шлюбів. Гірові першого сина Гомера народила колишня дружина Кері Лоуелл. Наразі Гомерові Джеймсу Джигмі 19 років. Алехандра теж виховує сина – шестирічного Альберта від колишнього чоловіка Говінда Фрідланда.

Більше цікавого про життя відомого актора дізнаєшся у відео:

Найсвіжіші зіркові новини читай тут:

1. Найкращі подруги: Оля Полякова з донькою замилували сонячними знімками

2. Леді Ґаґа зніметься у фільмі про вбивство засновника Gucci

3. «Я хочу, щоб мене почули»: Нове відверте інтерв'ю Меган Маркл

4. Моніка Беллуччі розповіла, які у неї стосунки з екс-чоловіком

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі