Яким має бути ідеальний осінній гардероб: Відповідає Вікторія Бекхем

Яким має бути ідеальний осінній гардероб: Відповідає Вікторія Бекхем | Мода | 1+1
Фото: Getty Images

Дизайнерка вважає, ці речі мають бути у шафі кожної із нас.

Поділитися:

Стиль Вікторії Бекхем — один із найбільш знакових у сучасному світі. 45-річна британська дизайнерка завжди має вишуканий вигляд і щосезону вражає шанувальників жіночними й елегантними колекціями одягу. Презентувавши вбрання для осені-зими 2019/20, Вікторія дала відверте інтерв'ю журналу Vogue і розповіла більше про власний смак, а також речі, які повинні бути у шафі кожної модниці цієї осені.

Тобі завжди має бути зручно в тому, що ти одягнула. Якщо відчуваєш дискомфорт, то випромінюватимеш цю енергію. Залишайся вірною собі, — мотивує дизайнерка. 

Бекхем зізналася, що для створення нових колекцій її надихають сильні жінки, які оточуюють її у повсякденні. Особливо селебріті захоплюється стилем і характером акторки Кейт Бланшетт: 

«Вона така елегантна, витончена і до того ж мама! Не знаю, як вона все встигає і завжди має витончений вигляд».

А ось свій естетичний смак Вікторія називає простим і зауважує, що намагається бути чесною із собою та світом. Їй важко зрозуміти зірок, які виходять на червоні доріжки у сукнях з високими розрізами й без нижньої білизни. 

«Мені це зовсім не імпонує. Коли дивлюся, як одягалася в минулому, усміхаюся. Тоді я була на етапі становлення самої себе. Є речі, які я би зараз нізащо не носила, але не тому, що мені соромно. Минуле залишається в минулому».

Зрештою Вікторія поділилася порадою, які речі варто придбати кожній із нас цієї осені. Саме вони, на думку ікони стилю, врятують у будь-якій життєвій ситуації: 

«Почнімо із класичного чорного костюма, який можна носити і на щодень, і на світський захід. Далі — сорочка довершеного крою. Носи її з парою улюблених джинсів для сімейного вікенду або ж зі спідницею міді в офіс. Третя річ — обов'язково трикотажна. Розумію, придбати якісний трикотаж нині непросто, але це найкраща інвестиція. А наостанок, звісно ж, ідеальна сукня». 

Тож якщо у твоєму гардеробі досі немає цих речей, поспішай на осінній шопінг. І нехай Вікторія Бекхем буде твоїм натхненням. Гортай галерею!

Фото: Getty Images

Нагадуємо, нещодавно дизайнерка випустила колекцію весільних суконь. Усі деталі — у відео. 

Більше порад від Бекхем читай на 1plus1.ua:

1. Вікторія Бекхем показала, як поєднувати декілька принтів в одному образі

2. Вікторія Бекхем довела, що total black – це не нудно

3. Вікторія та Девід Бекхеми зачарували стильним couple look

4. Ікона стилю Вікторія Бекхем доводить, що хижий принт буде в тренді восени 2019

5. Вікторія Бекхем показала, як носити квітковий принт цього сезону 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі