Зірковий дайджест: Кого зі знаменитостей прославив випадок (ВІДЕО)

Долею випадку вони стали кумирами мільйонів

Долею випадку вони стали кумирами мільйонів. Хто із зірок ніколи не мріяв про славу, однак перетворився на світову зірку, дізнавайтеся у добірці "Сніданку з "1+1".

ВЕСЕЛИЙ БІЛ

Тривалий час надто веселий характер заважав актору Біллу Мюррею жити. Спочатку його вигнали з коледжу – своїми жартами хлопець постійно зривав заняття. Потім -  з роботи! Можливо, у чомусь роботодавці й мали рацію.

Деякі вчинки Білла ніяк не назвеш вчинками дорослої людини. Не всі знають, але якось у Денверському аеропорті, хлопець вирішив пожартувати і заявив: у його багажі захована бомба. Охорона обшукала Мюррея, але замість бомби у валізі знайшла... марихуану. Усе минулося, та парубок зрозумів - треба свої жарти спрямувати в правильне русло. І почав ходити на кастинги. Спочатку його взяли ведучим гумористичного шоу. А вже згодом Мюррей познайомився з режисером фільму "Мисливці на привидів", завдяки якому став відомим на весь світ.


ЗІ СПОРТУ – В ГОЛЛІВУД

Зараз красунчик Джейсон Стетхем - мрія мільйонів жінок, хоча раніше про це зовсім не думав! Тривалий  час актор був професійним спортсменом: 12 років змагався у складі британської збірної зі стрибків у воду. І навіть брав участь в Олімпійських іграх! Але в інтерв'ю неодноразово говорив: спорт був для нього лише хобі. Гроші ж хлопець заробляв продажем парфумерії та прикрас на вулицях Лондона. Саме там Джейсона випадково побачили скаути модельної агенції і запросили на роботу. А менше, ніж за рік, Стетхем познайомився з режисером Гаєм Річі, який і зробив із нього зірку.

ДИВОВИЖНА ПАМЕЛА

Ох, ця рятівниця Малібу! Мало хто знає, та Памела Андерсон починала кар'єру як фітнес-інструктор у рідному Ванкувері.

На одному з тренувань канадська фірма з виробництва пива запросила юну красуню на роль моделі. То була – її хвилина слави! У приталеній футболці, з логотипом пивної компанії Памела прийшла на матч Канадської футбольної ліги. Під час однієї з пауз у грі оператор вивів зображення акторки на великий екран. Публіка була в захваті! А пропозиції про зйомки для чоловічих журналів не змусили на себе довго чекати.

Детальніше - у "Зірковому дайджесті" онлайн:

Більше новин