Ганна Різатдінова у проєкті “Пісня мого життя” розповіла про перше невзаємне кохання та комплекси щодо зовнішності

Художня гімнастка Ганна Різатдінова розповіла, як пісня Лани Дель Рей “Summertime Sadness” допомогла їй пережити перше невзаємне кохання. 

В ефірі телеканалу “1+1 Україна” 4 випуск проєкту “Пісня мого життя”, за правилами якого зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гостя програми Ганна Різатдінова загадала пісню Лани Дель Рей “Summertime Sadness”, яка стала саундтреком важкого періоду в її житті, коли вона невзаємно закохалася. 

“Двадцять два роки в мене був роман тільки зі спортом: постійні тренування. Я готувалася до Олімпіади, напередодні якої навіть сказала собі, що якщо повернуся з Ріо без медалі, втрачу сенс свого життя. Усе, що у мене було — це Олімпіада. Про кохання я не думала в той момент”, — почала розповідь Ганна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Нам не потрібно було нічого, окрім нас двох”: Ксенія Мішина розповіла зворушливу історію першого кохання у проєкті "Пісня мого життя"

Однак, подруга гімнастки познайомила її з хлопцем, у якого вона по вуха закохалася. За словами Ганни, вона згадує про нього й досі. 

“Це було невзаємно. Я на той час вже була чемпіонкою світу, але він обрав іншу дівчину. Оскільки це була моя перша закоханість, це стало для мене справжнім ударом. Це ніби були змаганням, які я програла”, — поділилася Ганна.

Згодом гімнастка усвідомила, чому хлопець, якого вона кохала, обрав іншу: 

“Я виходила із залу десь о дев’ятій годині вечора із підібраним волоссям, червоним обличчям, у спортивному костюмі. Таким був мій образ, я взагалі не доглядала за собою, бо мені було не до цього, я думала тільки про Олімпіаду та  медаль. А цьому хлопцю потрібна була тільки краса”.

Ганна зізналася, що після цієї ситуації в неї з’явилися комплекси — дівчина почала думати, що недостатньо гарна. За словами гімнастки, вона й досі не до кінця впоралася з наслідками.  

Пісня “Summertime Sadness” пов’язана з цим періодом у житті Ганни тому, що вона стала єдиним психологом для дівчини. На той час гімнастка не мала подруг у спорті, і з батьками переживаннями поділитися також не могла. 

“Я вмикала в навушниках цю пісню і просто кудись летіла”, — додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька у проєкті "Пісня мого життя" на "1+1 Україна" розповіла, як повномасштабне вторгнення докорінно змінило її особисте життя і подарувало кохання з військовим

Наостанок в ефірі програми “Пісня мого життя” Ганна звернулася до усіх дівчат: 

“Якщо обрали не вас або вам зустрівся хлопець, для якого важлива лише зовнішність, одразу прощайтеся з ним”.

Дивіться 4 випуск “Пісні мого життя” і не пропускайте нові епізоди щонеділі о 21:00.

Loading...

Більше новин