Соломія Вітвіцька у проєкті "Пісня мого життя" на "1+1 Україна" розповіла, як повномасштабне вторгнення докорінно змінило її особисте життя і подарувало кохання з військовим

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі

Наприкінці лютого ведуча "1+1 Марафон" і ТСН Соломія Вітвіцька вперше показала свого коханого – військовослужбовця Олексія. Ексклюзивно у проєкті "Пісня мого життя" на "1+1 Україна" ведуча розповіла про знайомство з коханим, стосунки на відстані та пропоз

Поділитися:

Вчора на телеканалі «1+1 Україна» показали третій епізод проєкту «Пісня мого життя» із ведучою Катериною Осадчою. За правилами проєкту зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а українські артисти виконують їх на сцені. Зірки мають відгадати – хто яку пісню замовив і з якою історією вона може бути пов’язана. В цьому епізоді з’явилися: телеведуча «1+1 Марафон» і ТСН Соломія Вітвіцька, співак і військовий Віталій Козловський, актори Артемій Єгоров і Ксенія Мішина. 

Соломія Вітвіцька загадала пісню «Вільна» у виконанні Тіни Кароль та Юлії Саніної. Телеведуча розповіла, що ця пісня асоціюється у неї з початком нової глави в особистому житті, і з подорожжю з подругами до Одеси. 

«Я якраз розлучилася, мої подруги в цій мандрівці на той період теж були вільними. Тому “Вільна” стала саундтреком цієї поїздки. Пісня така життєствердна: "Я не боюсь, тепер я вільна". І вона дуже відгукувалась мені в той момент. Все одно, розлучення – це складний етап в житті кожної людини. Саме рішення дається непросто, і потім пережити цей момент непросто», – розповіла Соломія. 

Проте ведуча переконана, що розлучення – це певний етап, який приводить до чогось нового, у випадку Соломії – до нового кохання. Нові почуття з’явились в неочікуваний момент – під час повномасштабного вторгнення, коли ведуча активно допомагала військовим. Одного разу їй написав і Олексій із запитом на допомогу для його батальйону. 

«Зараз моє уже серце не вільне, обранця звати Олексій, він служить в ЗСУ. І як раз це нас і звело, тому що до повномасштабної війни ми бачились, можливо, двічі на днях народженнях спільних друзів, але в принципі не спілкувалися. Коли його підрозділу були потрібні генератори, ще якісь речі, він до мене звернувся, як до волонтерки. Я багатьом військовим допомагаю і допомагала, постійно знаходжуся на зв’язку, бо весь час виникають нові запити. Коли Олексій поїхав на Бахмутський напрямок, то я його підрозділу та іншим привозила допомогу. 

Кохання – це те почуття, яке нас окриляє, надихає і невідомо ніколи де ти його зустрінеш. Передбачити нічого не можливо, але так сталося. Ми нічого не планували, але почуття спалахнули», – доповнює ведуча.

Нині із коханим Соломія спілкується у меседжерах або по відеозв’язку, особисті побачення трапляються не часто. 

«У нього було 2 важкі контузії, коли він повернувся на ротацію, то проходив лікування. За рішенням ВЛК (військово-лікарська комісія) – відпустка. Лікарі рекомендували термальні води, ми обрали Закарпаття. В нас була просто можливість побути разом. І я зараз розумію багатьох українок – дуже важко, жити на відстані, особливо, коли все ще в такому, цукерково-квітковому періоді. Дуже чекаю його з перемогою додому і сподіваюсь, що вона якнайшвидше буде», – каже Вітвіцька. 

Дистриб'ютором цього форматного проєкту є компанія ITV Studios. Виробництвом проєкту займатиметься команда 1+1 media Big Brave Events на чолі з продюсером Володимиром Завадюком. Партнер проєкту – FILM.UA Group.

Саундтреком самої програми «Пісня мого життя» стала пісня «Говори» співачки Марти Липчей, і саме завдяки ініціативі Марти в проєкті зʼявилася особлива благодійна рубрика під назвою «Мрія заради життя». В ній на телеглядачів чекає 10 окремих історій про звичайних людей, які надихають всю Україну. Це історії військових, волонтерів, психологів, а також людей, які були на фронті чи  бачили війну на власні очі. В кожному епізоді Марта Липчей та ведуча проєкту Катерина Осадча за підтримки мецената Андрія Мацоли роблять конкретні справи для героїв рубрики – і для них це часто справжні маленькі дива, які допомагають здійснити їхні мрії. 

Дивіться «Пісню мого життя» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1 Україна».

Новини по темі