“Нам не потрібно було нічого, окрім нас двох”: Ксенія Мішина розповіла зворушливу історію першого кохання у проєкті "Пісня мого життя"

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Ксенія Мішина у проєкті “Пісня мого життя” розповіла про перше кохання

Акторка Ксенія Мішина розповіла історію першого кохання, яка приховується за піснею My Heart Will Go On — саундтреком легендарного “Титаніка”.

Поділитися:

В ефірі телеканалу “1+1 Україна” 3 випуск проєкту “Пісня мого життя”, за правилами якого зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. Гостя програми Ксенія Мішина загадала пісню Селін Діон My Heart Will Go On, яка стала саундтреком не лише легендарного фільму “Титанік”, а і її життя.

Акторка пригадала, що коли вийшов фільм “Титанік”, вона навчалася у другому класі. Ксенія стала справжньою фанаткою стрічки: збирала постери, наклейки й зошити із зображеннями Кейт Вінслет та Леонардо Ді Капріо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юлія Саніна пригадала світлу історію дитинства у проєкті "Пісня мого життя"

У той час дівчина товаришувала з хлопцем Сашком, який, дізнавшись про її захоплення фільмом, підготував сюрприз: змайстрував для Ксенії у парку з каміння та картону корму корабля, щоб вона могла відчути себе головною героїнею “Титаніка”.

“Він у той момент навіть намагався мене поцілувати, але я засоромилася і сказала: “Ні, я не буду з тобою цілуватися, ти не Леонардо Ді Капріо!” — пригадала Ксенія і додала: Тоді у мене було бажання — от би в мене з’явився такий Сашка, в якого я закохаюся по-справжньому, як Кейт у Леонардо”.

Багато років потому, коли майбутня акторка вступила до університету, вона почала спілкуватися з компанією друзів:

“Мені поступово почав подобатися один хлопець. З часом я сильно в нього закохалася, але боялася йому розповісти. Це було моє перше кохання. Я мріяла, засинала і прокидалася разом з думками про нього.Через деякий час він теж зрозумів, що я йому подобаюся”.

Хлопець запропонував Ксенії вперше зустрітися вдвох. 

“Цього хлопця теж звали Сашко. Я сіла до нього в машину і він одразу мене поцілувала. У машині грала ця пісня Селін Діон з “Титаніка” My Heart Will Go On. Це була невипадковість” — ділиться акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Григорій та Христина Решетніки розповіли історію знайомства у проєкті “Пісня мого життя”

У той момент Ксенія пригадала, що багато років тому загадала бажання, і саме тоді воно здійснилося. Стосунки пари, які тривали 4 роки, дівчина досі згадує з ніжністю:

“Це був перший чоловік у моєму житті, перше кохання. Воно було настільки красивим, чесним і чистим. Нам не потрібно було нічого, окрім нас двох”.

Дивіться 3 випуск “Пісні мого життя” і не пропускайте нові епізоди щонеділі о 21:00.

Новини по темі