Яке було найскладніше рішення за час війни: Олексій Резніков в інтерв'ю Дмитру Комарову у проєкті "Рік. За кадром"

Повне інтерв'ю з міністром оборони Олексієм Резніковим у проєкті "Рік. За кадром".

У другому випуску спецпроєкту Дмитра Комарова "Рік. За кадром" на телеканалі 1+1 Україна міністр оборони України Олексій Резніков розповів про найскладніший для нього період повномасштабного вторгнення. Олексій Резніков — не військовий. Він — колишній юрист, який щодня трансформує намагання ворога демілітаризувати Україну у бажання всього світу озброїти нас. Що залишалось за лаштунками новин вже більш ніж рік від початку повномасштабного вторгнення? Що не увійшло до документального проєкту "Рік"? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУ спецпроєкті Дмитра Комарова «Рік. За кадром» Олексій Резніков відкриє подробиці візиту до білорусі на перемовини з рф

Міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю Дмитру Комарову розказав, яке було найскладніше рішення за час війни, яке йому довелось прийняти:.

"Напевне, для мене було найскладнішим рішенням погодитись їхати на перемовини в Білорусь. Я не знав, як мені бути успішним в перемовинах, коли ти ненавидиш. А емоція ненависті, вона вже була в мене до тої сторони . Це не професійно. Я дуже багато займаюсь перемовинами, вже дуже давно. Я розумію, що маю прийти, сісти, потиснути руку за протоколом і не гарчати. Інакше, якщо ти цього не зможеш зробити, їхати на такі перемовини не варто. Якщо ти погодився бути в перемовній групі - ти маєш привезти результат. Я мав побороти власні внутрішні емоції. Це було важко. І все це мало відбуватись на території Білорусі, якій ми не вірили. Нас могли просто взяти в заручники. Або міг трапитись якийсь "інцидент", по дорозі нас просто могли вбити. Їм вірити не можна". 

Спецпроєкт Дмитра Комарова "Рік.За кадром" – це цикл повних версій інтерв’ю з найвпливовішими військовими керівниками України. В ньому журналіст покаже те, що не потрапило до проєкту "Рік", а також розкриє нові історичні факти та подробиці відомих подій, про які не можна було говорити раніше.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Повне інтерв'ю Дмитра Комарова з Олексієм Резніковим дивіться у проєкті "Рік. За кадром":

Loading...

Більше новин