Яке було найскладніше рішення за час війни: Олексій Резніков в інтерв'ю Дмитру Комарову у проєкті "Рік. За кадром"

Рік. Херсон
Олексій Резніков в інтерв'ю Дмитру Комарову розказав, яке було найскладніше рішення за час війни — 1+1

Повне інтерв'ю з міністром оборони Олексієм Резніковим у проєкті "Рік. За кадром".

Поділитися:

У другому випуску спецпроєкту Дмитра Комарова "Рік. За кадром" на телеканалі 1+1 Україна міністр оборони України Олексій Резніков розповів про найскладніший для нього період повномасштабного вторгнення. Олексій Резніков — не військовий. Він — колишній юрист, який щодня трансформує намагання ворога демілітаризувати Україну у бажання всього світу озброїти нас. Що залишалось за лаштунками новин вже більш ніж рік від початку повномасштабного вторгнення? Що не увійшло до документального проєкту "Рік"? 

Рік. За кадром 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУ спецпроєкті Дмитра Комарова «Рік. За кадром» Олексій Резніков відкриє подробиці візиту до білорусі на перемовини з рф

Міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю Дмитру Комарову розказав, яке було найскладніше рішення за час війни, яке йому довелось прийняти:.

"Напевне, для мене було найскладнішим рішенням погодитись їхати на перемовини в Білорусь. Я не знав, як мені бути успішним в перемовинах, коли ти ненавидиш. А емоція ненависті, вона вже була в мене до тої сторони . Це не професійно. Я дуже багато займаюсь перемовинами, вже дуже давно. Я розумію, що маю прийти, сісти, потиснути руку за протоколом і не гарчати. Інакше, якщо ти цього не зможеш зробити, їхати на такі перемовини не варто. Якщо ти погодився бути в перемовній групі - ти маєш привезти результат. Я мав побороти власні внутрішні емоції. Це було важко. І все це мало відбуватись на території Білорусі, якій ми не вірили. Нас могли просто взяти в заручники. Або міг трапитись якийсь "інцидент", по дорозі нас просто могли вбити. Їм вірити не можна". 

Рік. За кадром 1+1

Спецпроєкт Дмитра Комарова "Рік.За кадром" – це цикл повних версій інтерв’ю з найвпливовішими військовими керівниками України. В ньому журналіст покаже те, що не потрапило до проєкту "Рік", а також розкриє нові історичні факти та подробиці відомих подій, про які не можна було говорити раніше.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Повне інтерв'ю Дмитра Комарова з Олексієм Резніковим дивіться у проєкті "Рік. За кадром":

Новини по темі