Акторка серіалу «Різниця у віці» Ольга Атанасова розповіла про свою героїню, стосунки з донькою та колишнім чоловіком

Актриса Ольга Атанасова розповіла про свою роль у новому ліричному комедійному серіалі «Різниця у віці».

29 листопада о 20:45 на 1+1 відбулася прем'єра серіалу «Різниця у віці». У цій ліричній комедії розповідається історія двох сестер Марго та Каті, які наважилися «помінятися віком», щоб здійснити кожна свою мрію. Щоб реалізувати свою мету, Марго видає себе за 38-річну Катю, а Катя – за 26-річну Марго. Сестри обмінюються паспортами, і починається найцікавіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непрості стосунки рідних сестер: лірична комедія «Різниця у віці» (сюжет, актори та цікаві факти про серіал)

Про свою героїну Марго в серіалі «Різниця у віці» актриса Ольга Атанасова так розповідає в інтерв'ю тижневику «Теленеделя»:

«Марго – молода та життєрадісна. Вона може знайти вихід із будь-якої ситуації, ніколи не впадає у відчай і посміхається, що б не трапилося, – вона оптимістка по життю. І авантюристка. І саме Марго з усіх моїх героїнь найбільше підходить мені за характером».

Ольга Атанасова зізналася – теж має авантюрний характер, тому Марго їй така близька за духом. Наприклад, Ольга згадала історію зі свого життя, коли вона одного разу з компанією пішла до дорогого ресторану і замовила шаманське Cristal, не подивившись на його вартість у меню. Ольга згадує:

«Я бачу, що до мене прямують кілька офіціантів, везуть це шампанське у відерку на візку, запалюють бенгальські вогні, всі аплодують... Виявилося, що Cristal продають тільки пляшками, а коштує вона... 1 тисячу доларів!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки серіалу «Різниця у віці» розповіли про найяскравішу авантюру у їхньому реальному житті

Актриса каже, що тоді для неї це були шалені гроші, але вона їх заплатила: попросила маму знайти гроші у неї вдома та відправити потрібну суму на таксі. Зараз, згадуючи цей випадок, актриса сміється:

«Проблему вирішила, лише на море не поїхала. Натомість я маю таку цікаву, прямо кіношну історію. Але завдяки тому, що я так легко ставлюся до життя, всі події розвиваються на мою користь».

За сюжетом серіалу «Різниця у віці» Марго зображує на 12 років старшу за неї сестру. Про те, як гримерам вдалося зовні зобразити актрису старшою, Ольга розповідає: їй зробили іншу зачіску та вужчі губи за допомогою темного блиску. У результаті Атанасова грає 26-річну Марго, яка видає себе за 38-річну Катю.

Цікаво, але насправді актрисі 37 років, щоправда виглядає вона набагато молодшою за свій вік і грає найчастіше юних дівчат. Про те, як їй вдається так молодо виглядати, Ольга розповідає:

«Думаю, по-перше, це генетика. А, по-друге, дуже важливо, як людина сама себе сприймає, наскільки позитивно мислить – все відбивається на її зовнішньому вигляді».

Також Ольга веде активний спосіб життя та захоплюється боксом. Атанасова розповідає, що бокс для неї – це нові емоції. І взагалі спорт дуже добре «прочищає мозок», рятує від смутку. Ще Атанасова дуже любить подорожувати, особливо надає перевагу морю. Але все ж між роботою та відпочинком поки що обирає роботу.

Ольга Атанасова розповіла й про своє особисте життя. Актриса має 8-річну доньку Адель і зізнається, що з її вихованням їй допомагає няня. Незважаючи на велику зайнятість актриси, Адель не обділена увагою мами: вони разом гуляють, відпочивають, малюють. Про доньку Атанасова каже:

«Мені здається, вона взяла від мене все найкраще. Наприклад, наполегливість. Адель займається цирковою акробатикою, має номер на кільці, і вона вже отримує перші місця. Ми багато що пробували: танці, балет. Але акробатика сподобалася найбільше».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем’єра на 1+1: Актори серіалу «Різниця у віці» на 1+1 розповіли про своїх героїв у новому серіалі

Ольга не викладає фото Аделі у соцмережі. Зізнається, що спочатку дочка не хотіла фотографуватися, а потім і актриса вирішила, що не хоче публікувати у себе в Instagram особисті фото:

«Соцмережі – це показник не всього нашого життя, а лише його частинка, яку ми хочемо показати».

Ольга Атанасова зараз розлучена. Розлад у сім'ї стався під час локдауну. Але вона не пов'язує своє розлучення з ним, а лише зазначає:

«Важко сказати, чи вплинув на наші стосунки локдаун... Мені здається, те, що сталося у нас із чоловіком, із цим не пов'язане».

У чому ж Ольга Атанасова впевнена, то це в тому, що хоче залишитися друзями з колишнім чоловіком і сподівається, що їй це вдасться.

Дивіться серіал «Різниця у віці» з понеділка по четвер о 20:45 на 1+1. А тут можна переглянути «Телесніданок» про те, що відбувалося за кулісами серіалів «Алмаз» та «Різниця у віці»:

Loading...

Більше новин