Непрості стосунки рідних сестер: лірична комедія «Різниця у віці» (сюжет, актори та цікаві факти про серіал)

Серіал Різниця у віці: цікаві факти, актори та сюжет

29 листопада на 1+1 відбудеться прем'єра ліричної комедії «Різниця у віці». Що відомо про серіалі?

Поділитися:

29 листопада о 20:45 на глядачів 1+1 чекає нова прем'єра – ліричний комедійний серіал «Різниця у віці». У ньому розповідається про двох сестер, які потрапляють у складні життєві обставини. Вирішити їх можна, лише використавши їх різницю у віці у 12 років. Докладно про серіал «Різниця у віці» розповіли у тижневику «Арт-Мозаїка».

Сюжет серіалу

«Різниця у віці» – це лірична комедія, в основі сюжету якої – життєві перипетії двох сестер: 38-річної Каті та 26-річної Марго. Сестри дуже схожі зовні, але на цьому їхня подібність закінчується. У них різні життєві цінності та пріоритети, вони ніколи не були близькими і навіть конкурували між собою за любов батьків. Але обставини склалися так, що тільки одна одній вони можуть допомогти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем’єра на 1+1: Ольга Атанасова та Дар’я Єгоркіна вплутаються у справжню авантюру у комедійному серіалі 1+1 «Різниця у віці»

За сюжетом старшу сестру Катю кидає чоловік, якому вона присвятила своє життя. Діти вже виросли і поїхали вчитися, і допомоги їй нема від кого чекати. Катя багато років була домогосподаркою, і тепер їй треба знову шукати роботу. Але через велику перерву у трудовій діяльності знайти роботу їй дуже непросто.

У Марго інша біда – вона хоче завоювати серце багатого холостяка, і для цього їй потрібно влаштуватися до нього в будинок, особистою помічницею його мами. Але це практично нереально, адже на цю посаду шукають кандидатку років на 10 старшу за Марго.

Виходить, що допомогти сестрам не може ніхто, окрім них самих. Щоб реалізувати свої цілі, Марго видає себе за 38-річну Катю, а Катя – за 26-річну Марго. Щоб це зробити, вони обмінюються паспортами, і починається найцікавіше.

Різниця у віці

Акторський склад серіалу

Роль Марго у серіалі «Різниця у віці» виконала українська актриса Ольга Атанасова-Лук'яненко. Про свою героїну вона каже:

«Моя Марго — справжня авантюристка у хорошому розумінні цього слова. Вона дуже смілива, цілеспрямована та впевнено йде до своєї мети».

Актриса зізнається, що чимось схожа на Марго – вона теж вважає себе схильною до авантюризму, любить ризикувати і пробувати щось нове. Також Ольга Атанасова-Лук'яненко розповідає, що її героїня змінюватиметься і згодом зрозуміє, що справжня її мрія зовсім інша.

Різниця у віці

Катю у «Різниці у віці» зіграла Дар’я Єгоркіна. Про свого персонажа актриса розповідає:

«Незважаючи на розпач, моя героїня ризикне змінити своє життя та кине виклик самій собі. Вона проходитиме через випробування та критику, навчатиметься новому, закохуватиметься, щоб побудувати не лише кар'єру мрії, а й довести самій собі, що вона цього варта».

Різниця у віці

Головну чоловічу роль у серіалі, представника «золотої молоді» Андрія Логінова, зіграв актор Олексій Нагрудний. Саме його героя за сюжетом намагатиметься завоювати Марго. Про свого персонажа Олексій розповідає:

«Андрій Логінов – представник «золотої молоді», хоча він уже не такий молодий. Він єдиний спадкоємець створеної його матір'ю імперії, мрія багатьох жінок. Але мама Андрія – дама владна і деспотична, яка при вихованні настільки придушила його, що навіть у 40 років чоловік залишається інфантильним маминим синочком».

Актор зізнається, що йому було непросто зрозуміти логіку вчинків його героя, але тим цікавіше було працювати над образом.

Різниця у віці

У серіалі «Різниця у віці» глядачі побачать також улюблених акторів: Володимира Горянського, Євгена Кошового, Лілію Ребрик, Станіслава Боклана, Олексія Вертинського та інших.

Цікаві факти про зйомки серіалу «Різниця у віці»

►Серіал знімали з перервами трохи більше року. Режисером «Різниці у віці» став Олексій Кирющенко, який раніше працював над проектами «Байки Митяя», «Между нами девочками», «Моя прекрасная няня». Він відомий високим професіоналізмом, вимогливістю та індивідуальним підходом до кожного актора, кожної сцени. Щоб створити справді цікавий та якісний продукт, Олексій Кирющенко у процесі зйомок змінював сцени, локації, розвиток сюжету та навіть акторів. Про проект «Різниця у віці» режисер каже:

«Це яскрава історія з дуже ритмічним та динамічним сюжетом. Наші героїні на своєму шляху проходитимуть безліч складних та цікавих випробувань, кожна з них йтиме до своєї мрії, і свій шанс вони отримають завдяки різниці у віці. А авантюра, яку вони затіяли, сприятиме їхньому особистісному перевтіленню».

►За сюжетом головні героїні мають бути дуже схожі одна на одну. Тому, щоб знайти двох справді схожих актрис із необхідною різницею у віці, творці серіалу переглянули величезну кількість профайлів та провели 120 проб.

Різниця у віці

►Актор Студії «Квартал 95» Євген Кошовий зіграє у серіалі «Різниця у віці» епатажного авантюриста-дизайнера.

►Актор Олексій Нагрудний знімається у серіалі разом із сином Андрієм. Цікаво, що за сюжетом «Різниці у віці» вони також батько та син.

►Через індивідуальний підхід режисера Олексія Кирющенка до кожної сцени та кожного актора, вже в процесі зйомок часто виникали цікаві ідеї для розвитку сюжету. Іноді режисер навіть міг переписувати тексти, що робило роботу акторів ще динамічнішою.

Дивіться серіал «Різниця у віці» з 29 листопада о 20:45 на каналі 1+1.