Принц Гаррі та Меган Маркл отримали письмовий дозвіл на шлюб від Єлизавети II

Світлина документа з’явилась на офіційній сторінці королівської родини у Twitter.

Королева Єлизавета ІІ дала офіційний письмовий дозвіл на одруження свого онука принца Гаррі та його нареченої Меган Маркл. Про це повідомлено на офіційній сторінці королівської родини у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві весільні сукні і 5 o’clock tea у палаці для всіх: Як Британія готується до королівського весілля

Фото: gettyimages.com

Державна печатка королеви прикрашена геральдичними символами, кожен з яких має своє особливе значення: Червоний Дракон – символ Вельсу, троянда, чортополох та конюшина – символ королівства, а три червоні мушлі – символ родини покійної принцеси Діани.

Так як сім’я Меган Маркл не має власного герба, її символами стали: троянда - символ США, золоті маки - квітка Каліфорнії, штату, де народилася наречена Гаррі та  оливкові гілки з державної печатки Америки.

Фото: twitter.com/RoyalFamily

Ми даємо згоду на укладання шлюбу між нашим Найдорожчим та любим онуком Принцом Генрі Чарльзом Альбертом Девідом Вельським, Лицарем-Командором Вікторіанського Ордену та Рейчел Меган Маркл.

Після такої новини шанувальники королівської родини стверджують, що королева недолюблює обраницю свого онука, адже у листі не звернулась до неї, як до «гідної довіри та любої», як свого часу до Кейт Міддлтон. Меган Маркл вже декілька разів намагалася налагодити стосунки з королевою і навіть змінила віру - з протестантизму в англіканство. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де принц Гаррі та Меган Маркл житимуть після весілля

Більше новин