Настя Каменських розсекретила дієту, яка допомогла їй схуднути

Зірка розповіла, що сприяло її швидкому схудненню.

Українська співачка, ведуча шоу Розсміши коміка. Діти Настя Каменських мотивує багатьох жінок, адже за невеликий проміжок часу схуднула на 20 кг. Тепер зірка хизується своєю фігурою в Instagram та ділиться секретами стрункості в мікроблозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських: «Я оберігаю своє кохання від пліток»

У вас повинно бути два прийоми вуглеводів у день. На обід – відварна курка або гриль. Також вживайте клітковину: листя салату, салати з огірків, – радить Каменських.

Раз у тиждень Настя Каменських радить робити розвантажувальний день, який допоможе організму адаптуватися і вивести всі токсини.

«Під час розвантажувального дня спробуйте відварити 6 яєць і купити 3 грейпфрута. Прокиньтесь о 7-8 ранку, з'їжте два відварних білка, а через 2 години – грейпфрут. Потім знову через дві години їсте два білка і знову грейпфрут, і знову два білка і грейпфрут. І звісно, багато води. Каву або чай пити не можна», – розповіла зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 вправ від Насті Каменських, щоб мати ідеальну фігуру

Головний секрет схуднення Насті Каменських – це п'ятиразове харчування: «Це найкраще, що може бути. Якщо ви стабільно даєте організму все необхідне, то чи не погладшаєте».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настю Каменських «заскочили» без одягу біля басейну (фото)

Більше новин