День народження Тіни Кароль: ТОП-5 номерів на «Голос країни» (відео)

Сьогодні, 25 січня, у відомої співачки, тренера «Голос країни 7» та просто красуні Тіни Кароль день народження.

Сьогодні, 25 січня, зірковий тренер шоу «Голос країни 7» Тіна Кароль святкує День народження. 

Нещодавно президент Петро Порошенко нагородив співачку почесним званням народної артистки України, а пісню Тіни Кароль «Україна – це ти», яку зірковий тренер написала під час зйомок другого сезону «Голос. Діти», навіть внесли до шкільної програми.

Тіна Кароль вчертерте стала тренером головоного вокального шоу «Голос країни» і продовжує дивувати шанувальників. Так у перший день сліпих прослуховувань зірковий тренер вразила своїми граційними і чуттєвими рухами, станцювавши сальсу зі своїм підопічним

Пропонуємо пригадати найяскравіші номери улюбленого тренера на шоу «Голос країни 7». 

Тіна Кароль – Помню

У травні 2013 року співачка вперше після смерті чоловіка вийшла на сцену. В прямому ефірі шоу Голос країни вона неймовірно проникливо та потужно виконала пісню "Помню".

Тіна Кароль і Святослав Вакарчук - Коли навколо ні душі

Виступ на Голос країни Тіни Кароль у дуеті зі Святославом Вакарчуком пісні "Коли навколо ні душі" викликав шквал емоцій і оплесків у залі та біля екранів телевізорів.

Тіна Кароль, Руслан Асланов і Роман Сасанчин - Україна це ти

Учасники Голос. Діти надихнули Тіну Кароль на написання першого українського дитячого гімну. Дзвінку та світлу пісню "Україна – це ти" глядачі вперше почули у прямому ефірі 1+1. 

Тіна Кароль і Антон Копитін - Материнська Любов

У Суперфіналі разом із переможцем Голос країни 5 Антоном Копитіним артистка зворушила до сліз виконанням пісні "Материнська любов".

Тіна Кароль, Агата й Інна Іщенко – Віра. Надія. Любов

У півфіналі Голос країни 6 зірковий тренер виконала разом зі своїми підопічними надзвичайно чуттєву композицію Віра. Надія. Любов. 

Вітаємо улюбленого тренера, талановиту співачку і прекрасну матір Тіну Кароль! 

Дивіться «Голос країни 7» в неділю, 29 січня, о 21:00 на каналі 1+1. 

Больше новостей