День народження Тіни Кароль: ТОП-5 номерів на «Голос країни» (відео)

Голос країни

Сьогодні, 25 січня, у відомої співачки, тренера «Голос країни 7» та просто красуні Тіни Кароль день народження.

Поделиться:

Сьогодні, 25 січня, зірковий тренер шоу «Голос країни 7» Тіна Кароль святкує День народження. 

Нещодавно президент Петро Порошенко нагородив співачку почесним званням народної артистки України, а пісню Тіни Кароль «Україна – це ти», яку зірковий тренер написала під час зйомок другого сезону «Голос. Діти», навіть внесли до шкільної програми.

Тіна Кароль вчертерте стала тренером головоного вокального шоу «Голос країни» і продовжує дивувати шанувальників. Так у перший день сліпих прослуховувань зірковий тренер вразила своїми граційними і чуттєвими рухами, станцювавши сальсу зі своїм підопічним

Пропонуємо пригадати найяскравіші номери улюбленого тренера на шоу «Голос країни 7». 

Тіна Кароль – Помню

У травні 2013 року співачка вперше після смерті чоловіка вийшла на сцену. В прямому ефірі шоу Голос країни вона неймовірно проникливо та потужно виконала пісню "Помню".

Тіна Кароль і Святослав Вакарчук - Коли навколо ні душі

Виступ на Голос країни Тіни Кароль у дуеті зі Святославом Вакарчуком пісні "Коли навколо ні душі" викликав шквал емоцій і оплесків у залі та біля екранів телевізорів.

Тіна Кароль, Руслан Асланов і Роман Сасанчин - Україна це ти

Учасники Голос. Діти надихнули Тіну Кароль на написання першого українського дитячого гімну. Дзвінку та світлу пісню "Україна – це ти" глядачі вперше почули у прямому ефірі 1+1. 

Тіна Кароль і Антон Копитін - Материнська Любов

У Суперфіналі разом із переможцем Голос країни 5 Антоном Копитіним артистка зворушила до сліз виконанням пісні "Материнська любов".

Тіна Кароль, Агата й Інна Іщенко – Віра. Надія. Любов

У півфіналі Голос країни 6 зірковий тренер виконала разом зі своїми підопічними надзвичайно чуттєву композицію Віра. Надія. Любов. 

Вітаємо улюбленого тренера, талановиту співачку і прекрасну матір Тіну Кароль! 

Дивіться «Голос країни 7» в неділю, 29 січня, о 21:00 на каналі 1+1. 

Новости по теме