День закоханих: Соломія Вітвіцька розповіла, що від неї приховує чоловік

Соломія Вітвіцька поділилася спогадами з дитинства і розповіла про чоловіка

Уже зовсім скоро, 14 лютого, світ відзначатиме День святого Валентина– свято, яке дарує черговий шанс сказати "люблю" своїм половинкам. Із цієї нагоди пропонуємо дізнатися про перше почуття ведучих 1+1 і стосунки, які зігрівають їхні серця зараз.

Так, спеціально до Дня закоханих Соломія Вітвіцька зізналася сайту 1plus1.ua, за що понад усе цінує свого чоловіка Влада Кочаткова і розповіла, за кого виходила заміж уперше.

Соломіє, чи закохувалися ви в дитинстві?

- О! Та я навіть весілля святкувала в садочку. Обранцем був супермен, мачо Богдан. Не знаю, чому взагалі у групі вирішили зіграти весілля, але не було сумнівів, що нареченою буду я. А нареченим - Богдан. Він був хлопцем, як то кажуть, на весь дитячий садок. Тож на святі ми з ним і цілувалися, і з пасочок усяких застілля робили. Навіть дружки у нас були. А ще дівчина, яка добре орієнтувалася у всіх традиціях. Я зараз, як подумаю, що їй тоді було років 5, а вона вже все дуже добре знала. Я на той момент, наприклад, не була ще на жодному весіллі. А вона керувала і все справно організовувала.

Так Богдан був вашим першим дитячим коханням?

- Не можу сказати точно про якесь сильне почуття, але, напевне, він мені подобався. Я ж, мабуть, навіть невсправжки не вийшла б заміж за несимпатичного і нецікавого мені хлопця. І, знаєте, нам так сподобалося весілля, що ми потім зіграли його ще раз. Це було не настільки масштабно, але в пам'яті моїй точно залишилося. І шкода, що не було тоді ґаджетів і я не маю жодної світлини з тієї події.

Ви уже кілька років заміжня по-справжньому. Що понад усе цінуєте у сімейних стосунках?

- Я не можу виокремити щось конкретне: тільки довіру чи, наприклад, лише підтримку чи розуміння. Мені здається, важливе усе разом, в комплексі. Зате я точно знаю, що дуже ціную те, що Влад є. І те, що він такий, який він є.

А який він? Влад відповідає образові чоловіка, про якого ви мріяли?

- Він навіть ще кращий (сміється). Принаймні, через те, що більше робить, ніж говорить. Влад узагалі не любить казати: "У такій ситуації я б…" А просто бере і діє.

І, знаєте, досі не може зізнатися, яке він мені освідчення планував. Він зробив це достатньо просто, а потім розповів, що мав багато варіантів. Ось я його про них розпитую, а Влад: "Навіщо це розказувати, якщо я так не зробив". Словом, не любить він браваду якусь вмикати. Завжди говорить по ділу.

Як гадаєте, чи варто говорити одне одному "я тебе люблю"?

- Варто. До того ж, часто і багато. На цих словах узагалі не потрібно економити. І не лише в стосунках з коханими. Мені здається, що ми надто мало їх говоримо навіть своїм рідним, бо вважаємо, що це якось незручно, трішки не комільфо. А в принципі було би менше війн, якби люди частіше говорили одне одному "люблю".

Який подарунок на День закоханих ви чекаєте від своєї половинки?

- Ой (зітхає). У мене надзвичайно хороший чоловік, але не можу сказати, що дуже романтичний (сміється). Та й новоприбулі свята для нього не є дуже важливими. Та що там казати, - я намагаюся переконати його, що свято Миколая для мене – свято (сміється). А він як киянин опирається і забуває про це. І відповідно День закоханих він вважає просто комерційним святом. Я його, звісно, запевняю, що це не важливо. Але на День закоханих подарунків не чекаю, однак, якщо вони будуть, сяятиму від щастя.

Солю, які ваші улюблені книжки про любов?

- У школі однією з найромантичніших для мене була історія про Тристана та Ізольду. Вона завжди є в переліку близьких моїй душі книг.

А ви плачете, коли дивитеся фільми про кохання?

- Буває, звісно. Востаннє плакала під час перегляду стрічки "Стівен Хокінг. Теорія усього".

Читайте також: Олексій Душка називає дружину "принцесою Монако"

14 лютого: на 1+1 тиждень романтичного кіно 

Больше новостей