День закоханих: Соломія Вітвіцька розповіла, що від неї приховує чоловік

День закоханих: Соломія Вітвіцька розповіла, що від неї приховує чоловік

Соломія Вітвіцька поділилася спогадами з дитинства і розповіла про чоловіка

Поделиться:

Уже зовсім скоро, 14 лютого, світ відзначатиме День святого Валентина– свято, яке дарує черговий шанс сказати "люблю" своїм половинкам. Із цієї нагоди пропонуємо дізнатися про перше почуття ведучих 1+1 і стосунки, які зігрівають їхні серця зараз.

Так, спеціально до Дня закоханих Соломія Вітвіцька зізналася сайту 1plus1.ua, за що понад усе цінує свого чоловіка Влада Кочаткова і розповіла, за кого виходила заміж уперше.

Соломіє, чи закохувалися ви в дитинстві?

- О! Та я навіть весілля святкувала в садочку. Обранцем був супермен, мачо Богдан. Не знаю, чому взагалі у групі вирішили зіграти весілля, але не було сумнівів, що нареченою буду я. А нареченим - Богдан. Він був хлопцем, як то кажуть, на весь дитячий садок. Тож на святі ми з ним і цілувалися, і з пасочок усяких застілля робили. Навіть дружки у нас були. А ще дівчина, яка добре орієнтувалася у всіх традиціях. Я зараз, як подумаю, що їй тоді було років 5, а вона вже все дуже добре знала. Я на той момент, наприклад, не була ще на жодному весіллі. А вона керувала і все справно організовувала.

Так Богдан був вашим першим дитячим коханням?

- Не можу сказати точно про якесь сильне почуття, але, напевне, він мені подобався. Я ж, мабуть, навіть невсправжки не вийшла б заміж за несимпатичного і нецікавого мені хлопця. І, знаєте, нам так сподобалося весілля, що ми потім зіграли його ще раз. Це було не настільки масштабно, але в пам'яті моїй точно залишилося. І шкода, що не було тоді ґаджетів і я не маю жодної світлини з тієї події.

Ви уже кілька років заміжня по-справжньому. Що понад усе цінуєте у сімейних стосунках?

- Я не можу виокремити щось конкретне: тільки довіру чи, наприклад, лише підтримку чи розуміння. Мені здається, важливе усе разом, в комплексі. Зате я точно знаю, що дуже ціную те, що Влад є. І те, що він такий, який він є.

А який він? Влад відповідає образові чоловіка, про якого ви мріяли?

- Він навіть ще кращий (сміється). Принаймні, через те, що більше робить, ніж говорить. Влад узагалі не любить казати: "У такій ситуації я б…" А просто бере і діє.

І, знаєте, досі не може зізнатися, яке він мені освідчення планував. Він зробив це достатньо просто, а потім розповів, що мав багато варіантів. Ось я його про них розпитую, а Влад: "Навіщо це розказувати, якщо я так не зробив". Словом, не любить він браваду якусь вмикати. Завжди говорить по ділу.

Як гадаєте, чи варто говорити одне одному "я тебе люблю"?

- Варто. До того ж, часто і багато. На цих словах узагалі не потрібно економити. І не лише в стосунках з коханими. Мені здається, що ми надто мало їх говоримо навіть своїм рідним, бо вважаємо, що це якось незручно, трішки не комільфо. А в принципі було би менше війн, якби люди частіше говорили одне одному "люблю".

Який подарунок на День закоханих ви чекаєте від своєї половинки?

- Ой (зітхає). У мене надзвичайно хороший чоловік, але не можу сказати, що дуже романтичний (сміється). Та й новоприбулі свята для нього не є дуже важливими. Та що там казати, - я намагаюся переконати його, що свято Миколая для мене – свято (сміється). А він як киянин опирається і забуває про це. І відповідно День закоханих він вважає просто комерційним святом. Я його, звісно, запевняю, що це не важливо. Але на День закоханих подарунків не чекаю, однак, якщо вони будуть, сяятиму від щастя.

Солю, які ваші улюблені книжки про любов?

- У школі однією з найромантичніших для мене була історія про Тристана та Ізольду. Вона завжди є в переліку близьких моїй душі книг.

А ви плачете, коли дивитеся фільми про кохання?

- Буває, звісно. Востаннє плакала під час перегляду стрічки "Стівен Хокінг. Теорія усього".

Читайте також: Олексій Душка називає дружину "принцесою Монако"

14 лютого: на 1+1 тиждень романтичного кіно 

Новости по теме