Дружина Кошового приревнувала його до героїні "Слуги народу"

Перший сезон серіалу "Кварталу 95" "Слуга народу" відгримів із шаленим успіхом.

Перший сезон серіалу "Кварталу 95" "Слуга народу" відгримів із шаленим успіхом. За словами режисера Олексія Кирющенка, запорука таких чудових показників перегляду - у злагодженості команди й таланті кожного актора. Так, глядачі надовго запам'ятають кожного персонажа цього проекту, зокрема Міністра-бабія, якого майстерно втілив Євген Кошовий.

У перерві між зйомками "Новорічного Вечірнього Кварталу", який вийде ефір уже 31 грудня, відомий комік розповів: він настільки викладався під час роботи в "Слузі народу", що дружина навіть приревнувала його до однієї з героїнь.

Женю, вітаю з успіхом "Слуги народу"! Ви чудово впоралися з образом політика-спокусника. Ваша дружина Ксенія якось прокоментувала цю вашу роль?

- Ну, звичайно ж. Вона ж все-таки жінка, яка любить свого чоловіка. Тому не змовчала. У серіалі була пікантна постільна сцена з індійкою. Я дружині про неї розповідав, але про те, що ми цілувалися у кадрі, у нашій розмові не було. Але нічого страшного, пережили... Ксенія ж усе прекрасно розуміє. Кіно є кіно, тож усі почуття тільки на екрані.

Подаруєте щось особливе дружині на Новий рік, щоб остаточно залагодити цю ситуацію?

- Я завжди запитую, що їй подарувати. А вона або тримає це в таємниці, або ще сама не вигадала, або просто не хоче говорити.

А ваша старша донька Варвара, мабуть, же не приховує, що мріє отримати під ялинку?

- Ні, Варя вже сказала, що хоче рюкзак і пенал.

 Чого ви бажаєте понад усе?

- Я хочу зустріти Новий рік вдома. Сподіваюся, що цього разу вдасться.

Нагадаємо, усі серї політичної комедії "Слуга народу" можна подивитися тут.

Больше новостей