Дружина Кошового приревнувала його до героїні "Слуги народу"

Дружина Кошового приревнувала його до героїні "Слуги народу"

Перший сезон серіалу "Кварталу 95" "Слуга народу" відгримів із шаленим успіхом.

Поділитися:

Перший сезон серіалу "Кварталу 95" "Слуга народу" відгримів із шаленим успіхом. За словами режисера Олексія Кирющенка, запорука таких чудових показників перегляду - у злагодженості команди й таланті кожного актора. Так, глядачі надовго запам'ятають кожного персонажа цього проекту, зокрема Міністра-бабія, якого майстерно втілив Євген Кошовий.

У перерві між зйомками "Новорічного Вечірнього Кварталу", який вийде ефір уже 31 грудня, відомий комік розповів: він настільки викладався під час роботи в "Слузі народу", що дружина навіть приревнувала його до однієї з героїнь.

Женю, вітаю з успіхом "Слуги народу"! Ви чудово впоралися з образом політика-спокусника. Ваша дружина Ксенія якось прокоментувала цю вашу роль?

- Ну, звичайно ж. Вона ж все-таки жінка, яка любить свого чоловіка. Тому не змовчала. У серіалі була пікантна постільна сцена з індійкою. Я дружині про неї розповідав, але про те, що ми цілувалися у кадрі, у нашій розмові не було. Але нічого страшного, пережили... Ксенія ж усе прекрасно розуміє. Кіно є кіно, тож усі почуття тільки на екрані.

Подаруєте щось особливе дружині на Новий рік, щоб остаточно залагодити цю ситуацію?

- Я завжди запитую, що їй подарувати. А вона або тримає це в таємниці, або ще сама не вигадала, або просто не хоче говорити.

А ваша старша донька Варвара, мабуть, же не приховує, що мріє отримати під ялинку?

- Ні, Варя вже сказала, що хоче рюкзак і пенал.

 Чого ви бажаєте понад усе?

- Я хочу зустріти Новий рік вдома. Сподіваюся, що цього разу вдасться.

Нагадаємо, усі серї політичної комедії "Слуга народу" можна подивитися тут.

Новини по темі