Гороскоп подорожей 2017 для всіх знаків зодіаку

Читайте гороскоп подорожей та творчості на Новий 2017 рік від астролога проекту «Одруження наосліп».

Коли варто планувати відпустку та як її краще провести? Що принесуть робочі поїздки та далекі подорожі? Які ідеї краще реалізовувати та хто в цьому допоможе? 

Астролог проекту «Одруження наосліп» Олексій Котенко підготував гороскоп подорожей на 2017 рік для всіх знаків зодіаку. Читайте гороскоп подорожей та творчості 2017 та дізнавайтеся, що принесуть мандрівки. 

ОВЕН: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Планувати відпустку і дальні поїздки найкраще на січень, лютий, травень і грудень. Якщо зважитесь вирушити в подорож в інший період, приготуйтеся до труднощів з оформленням документів та інших перешкод у дорозі.

Овни творчих професій можуть проявити свій талант у липні, серпні та грудні, у цей час вдало пройдуть усі презентації, виступи на публіці. У лютому, квітні та травні корисним виявиться усамітнення – зійде натхнення, і ви зможете створити справжній шедевр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кар'єри 2017 для всіх знаків зодіаку.

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Не варто планувати відпустку та вирушати в подорож у лютому та березні – вірогідні бюрократична тяганина і несприятливий збіг обставин. У квітні поїздки, пов’язані з відпочинком, виявляться надзвичайно вдалими, а у травні ви постійно перебуватимете в ділових відрядженнях.

Для реалізації творчих проектів найкращий час – кінець січня, квітень і жовтень. Натхнення допоможе створити цікавий твір, здобути популярність і чималий дохід.

БЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Січень – вдалий час для творчих людей, їх відвідає натхнення. Лютий, квітень, серпень і грудень принесуть любовну пригоду в подорожі, нові цікаві знайомства. Творчі союзи та успіх у співавторстві можуть подарувати лютий, квітень, серпень і грудень.

У вересні настане благодатний час для консультацій – ви зумієте донести свої ідеї. Записуватися на прикладні курси та рукоділля найкраще в листопаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп здоров'я 2017 для всіх знаків зодіаку.

РАК: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Для подорожей в далекі країни літо – не найкращий час. Ліпше перенесіть відпустку на січень, березень, травень, листопад або грудень. Творчі Раки в цей період зможуть отримати визнання й загальну популярність. Презентації, виступи перед публікою та конкурси треба проводити в січні, липні та листопаді.

ЛЕВ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Лютий принесе деякий «застій» у творчості. Усе налагодиться до початку травня. Цього місяця, а також у серпні і вересні зірки обіцяють успіх у публічних справах, турне, поїздках і виступах. Займатися самонавчанням найкраще у червні, липні, жовтні. Презентації пройдуть дуже успішно в серпні та грудні.

ДІВА: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Відпустка у 2017 році буде незабутньою, якщо в подорож з коханим вирушити в січні, червні або листопаді. Самотні Діви в поїздці познайомляться з людиною, з якою в подальшому зможуть побудувати близькі стосунки. Для далеких мандрівок добре підходить кінець літа-початок осені.

Творчим натурам та представникам публічних професій варто чекати на успіх у жовтні: будь-які виступи перед публікою відбудуться дуже яскраво та принесуть популярність. У серпні й грудні усамітнений відпочинок на природі подарує хвилини натхнення, коли можуть народитися оригінальні ідеї та проекти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп грошей 2017 для всіх знаків зодіаку.

ТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Терези можуть планувати відпустку з партнером у лютому, травні, липні і вересні – поїздки будуть яскравими та цікавими. Не варто вирушати в дорогу в березні і червні: далеко від дому можливі нещасні випадки та інші неприємності. На представників творчих професій чекає величезний успіх в лютому.

У цей час презентація проекту, виступ на конференції або участь у музичному конкурсі принесе славу. Натхнення відвідає у жовтні, коли можна усамітнитися й створити цікавий проект. А для самоосвіти, навчальних курсів найбільш сприятливими є лютий і друга половина літа.

СКОРПІОН: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Увесь рік на Скорпіонів чекає успіх у творчості. Найкращий час для публічної діяльності – це січень, травень, червень, листопад і грудень. Зайнятися самонавчанням можна в січні і березні.

У квітні є ймовірність нового хобі, яке буде пов’язане з тваринами, технікою, нетрадиційним лікуванням. У подорожі та поїздки, що стосуються творчості та спорту, найкраще вирушати в березні і влітку, а на усамітнений відпочинок – у листопаді.

СТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Весна буде насичена виступами на публіці: наради і конференції, презентації і рекламні кампанії пройдуть дуже вдало в березні-травні, а також у грудні. Подорожі в серпні-вересні і грудні обіцяють стати незабутніми, з яскравими емоціями і враженнями.

А листопадовий відпочинок у санаторії, на самоті чи на природі наповнить Вас натхненням і дозволить попрацювати над творчим проектом, втілити давно задуману креативну ідею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання 2017 для всіх знаків зодіаку.

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Почніть рік яскраво, цікаво, екстремально, а ось улітку побудьте на самоті. Весь рік вам рекомендується займатися духовними практиками, творче хобі допоможе забути про проблеми на роботі і вдома. Більше й частіше відпочивайте з дітьми і партнером, але уникайте поїздок у червні, серпні та жовтні.

Якщо завжди хотіли навчитися грати на музичному інструменті, то найкращий місяць для цього – лютий. Пік натхнення припаде на вересень, також підходящими для творчості є травень, липень, серпень і грудень.

ВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Натхнення та оригінальні ідеї цьогоріч будуть частими гостями у Водоліїв. Лютий, квітень, жовтень і грудень можуть стати надзвичайно творчими місяцями, коли народжуються яскраві проекти, «приречені» на успіх. Заплануйте важливі виступи перед широкою аудиторією на серпень і жовтень – ви сяятимете на сцені, з акторською майстерністю та гідною аргументацією завоюєте прихильників і шанувальників.

У подорож слід вирушати у квітні, серпні або жовтні – вона обіцяє безліч позитивних емоцій і вражень. У травні можна зайнятися самоосвітою, піти на курси або майстер-класи.

РИБИ: ГОРОСКОП ПОДОРОЖЕЙ НА 2017 РІК

Загалом рік для творчості у Риб дуже сприятливий, творчий процес приноситиме не лише задоволення, але й вигоди та визнання. Найсприятливіші місяці для творчих особистостей – січень, лютий, квітень, грудень. А у травні і листопаді вдалий період як для творчості, так і для подорожей!

Больше новостей