Гороскоп кохання 2017 для всіх знаків зодіаку

Читайте, чого очікувати в особистому житті в новому 2017 році.

Поділитися:

Кому у 2017 році пощастить знайти своє справжнє кохання? Для кого зірки підготували спокійне сімейне життя, а хто пірне з головою у вир пристрасті та пригод?

Астролог проекту «Одруження наосліп» Олексій Котенко підготував гороскоп кохання на 2017 рік для всіх знаків зодіаку. Читайте гороскоп кохання і стосунків на 2017 рік та дізнавайтеся, які зміни в особистому житті принесе Новий 2017 рік

Читайте також гороскоп на грудень 2016 для всіх знаків зодіакуГороскоп на грудень 2016 для всіх знаків зодіаку.

ОВЕН: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Самотні Овни можуть готуватися до перспективного знайомства в березні, травні, червні, липні та жовтні. З великою ймовірністю зустріч з майбутньою «другою половиною» відбудеться в подорожі. Існує шанс, що новий знайомий виявиться іноземцем, ученим або спортсменом.

Сімейних Овнів, яким вдасться подолати недовіру до партнера й не допустити зрад у січні, а також зберегти стосунки в лютому, у липні чекає гідна винагорода – атмосфера вдома стане теплою і гармонійною. Кохання нагряне в серпні! А в листопаді постарайтеся бути більш поблажливими до партнера, аби зберегти та зміцнити стосунки, які ви цінуєте.

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Вам знадобиться чималий талант, терпіння і такт, щоб у першому півріччі зберегти стосунки з коханою людиною: у січні ви будете надзвичайно дратівливі, а в липні ваша «половинка» забажає помститися.

Вересень – ідеальний час для створення гармонії в родині, проявів кохання та ніжності. У червні можливі сварки з партнером на фінансовому ґрунті. Тепло і взаєморозуміння повернуться до вашої сім’ї восени – на початку зими. Цей період сприятливий і для перспективних знайомств.

БЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

У січні і лютому загостряться стосунки з партнером, можлива ворожнеча, скандали, які триватимуть і в березні. Деструктив у взаєминах зійде «нанівець» тільки ближче до травня. У травні і червні зірки обіцяють Близнюкам щасливий союз, удачу в коханні.

Травень, серпень, вересень – найкращий час для любовних знайомств, шукайте пару в середовищі друзів, однодумців і серед іноземців. Можливе знайомство далеко від дому. Жовтень – оптимальний час для зачаття. У листопаді партнер може зробити Вам пропозицію.

РАК: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Найбільш проблемним у стосунках стане для Раків перший квартал цього року. Раки обов’язково зустрінуть велике і справжнє кохання, але цього року. Знайомства вірогідні в січні, квітні та листопаді, і стануться вони далеко від дому. Не виключено, що новий знайомий виявиться іноземцем, ученим або спортсменом.

Службовий роман можливий у квітні-травні або в серпні-вересні. А в грудні вас накриє сильне почуття до колеги. Тим, хто мріє про народження дитини, треба подбати про це у червні або листопаді, коли час для зачаття найбільш вдалий.

ЛЕВ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

На «любовному фронті» у Левів весь рік буде більш-менш спокійно. У лютому на вас чекає перспективне знайомство, кохання далеко від дому або з людиною здалеку. Нові цікаві знайомства в подорожах можливі також у квітні.

Лютий принесе проблеми з дітьми. У березні в любовних стосунках загострення пристрастей, тримайте себе в руках! Щастя в сімейному житті, взаємність у коханні та добрі стосунки з дітьми зірки обіцяють Левам у серпні і листопаді. Використовуйте серпень і для зачаття дитини!

ДІВА: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Особисте життя у багатьох Дів у 2017 році буде бурхливим і матиме неабиякий вплив на наступні роки. У січні або в липні ви зануритесь у кохання, яке гратиме першу скрипку в оркестрі вашого життя. Самотні Діви обов’язково зустрінуть свого судженого: у січні або травні доленосне знайомство може відбутися просто на вулиці, а в липні або листопаді – у подорожі.

Гармонія і тепла сімейна атмосфера запанують у вашому домі у травні і серпні-вересні, якщо ви проявите терпіння, мудрість і не станете розпалювати конфлікт постійною критикою близьких, особливо в березні та червні.

Для Дів, у планах яких – розширення сімейства у 2017 році, практично будь-який місяць сприятливий для зачаття: лютий, червень, липень, і особливо вересень-грудень. Червень-липень і грудень перевірять на міцність стосунки, але вміння йти на компроміс допоможе Дівам вирівняти ситуацію.

ТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Ідеальний час для побудови любовних стосунків у лютому, квітні, травні та червні. Для тих, хто мріє зустріти свою «другу половинку», знайомство на вулиці можливе у квітні і грудні, а в лютому і травні придивіться до тих, кого зустрінете в подорожі.

Квітень – час службових романів. А сімейні Терези можуть розраховувати на теплі і гармонійні стосунки, допомога партнера в усіх домашніх питаннях у квітні, травні, вересні та листопаді. Усе це можливо, якщо вам вдасться зберегти стосунки в складному січні, коли вірогідними є зради і розставання. Для планування потомства використовуйте серпень.

СКОРПІОН: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Січень принесе Скорпіонам кохання і все хороше, що з ним пов’язане: ніжність, довіру, чудові стосунки з дітьми. У лютому вірогідні любовні захоплення, через які доведеться понервувати, травень, червень і серпень стануть часом нових знайомств.

На вас чекає кохання далеко від дому або з людиною здалеку, з іноземцем або творчою особистістю. Розрив стосунків, конфлікти в парі зірки обіцяють у серпні і вересні. У жовтні велика ймовірність зради з боку друзів і нещасливі зміни. Більшу частину року з батьками у вас будуть хороші стосунки, успіхи дітей порадують у січні і березні.

СТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Гармонія в сім’ї і в особистому житті стане віддушиною для Стрільців у 2017 році, подарує хвилини справжнього щастя. Для поповнення сімейства найкращим часом є лютий і квітень-травень. У травні кохання повністю захопить багатьох Стрільців, їм буде не до подвигів на роботі.

Не виключено, що сильне та глибоке почуття дозволить укласти щасливий шлюб у червні. Самотні Стрільці знайдуть надійного партнера у квітні, червні або вересні. У родинному колі запанує спокій, затишок і взаєморозуміння в березні і в листопаді-грудні.

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Протягом усього року вам доведеться шукати баланс між успішною професійною діяльністю і сім’єю. З лютого по березень удома будуть «шторми» і конфлікти, стосунки в родині напружені. Намагайтеся проводити з близькими максимум часу і вже у квітні побачите результати – ситуація нормалізується.

Квітень, вересень, грудень – вдалі місяці для сімейних Козерогів. У серпні велика ймовірність конфліктів з родичами. Щоб їх подолати, проявляйте терпіння, ідіть на поступки. У серпні зірки обіцяють цікаве знайомство.

ВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

Велике і світле почуття обов’язково прийде до багатьох Водоліїв у червні. Також буде багато можливостей зав’язати перспективне знайомство далеко від дому, зустріти свою долю в компанії друзів. Друга половина року – серпень-жовтень і грудень – обов’язково піднесуть такий подарунок. Причому стосунки будуватимуться на основі спільних інтересів, духовної близькості.

У когось з Водоліїв спалахне службовий роман у липні. Обстановка в родині буде близькою до ідеальної у квітні. А тривогу викликає грудень, коли варто докласти максимум зусиль, щоб не зруйнувати стосунки, які ви дуже цінуєте.

РИБИ: ГОРОСКОП КОХАННЯ НА 2017 РІК

З початком року в сімейних і любовних стосунках ситуація залишатиметься без змін, узимку до березня (а потім знову – у вересні і жовтні) періодичні спалахи напруженості. У березні психологічний клімат відновиться. У квітні добре поїхати на спільний відпочинок. У червні можливий перехід на новий рівень: до спільного проживання для пар, які до цього тільки зустрічалися.

Самотні Риби знайдуть свою половинку у червні, липні або серпні. Весь серпень мине під знаком кохання. У липні і вересні – оптимальний період для романтичної відпустки.