Ігор Грохоцький розповів, із ким із учасників "Голосу країни" мріє про дует

Переможець співочого шоу зізнався, чим підкорив Святослава Вакарчука

Екс-футболіст Ігор Грохоцький прийшов на "Голос країни", аби перезавантажити власне життя. Зараз хлопець не планує зупинятися на досягнутому і прагне виправдати довіру кожного, хто за нього голосував. У інтерв'ю "Дусі" переможець розповів, із ким із учасників шоу хотів би записати дует і завдяки чому здобув довіру наставника Святослава Вакарчука.

- Під час усього конкурсу часто виникали суперечки з тренером?

- Суперечок не було. Просто деколи виходило щось, деколи - ні. Святослав підказував мені, що і як краще робити. Пісні для кожного виступу він підбирав дуже прискіпливо.

- Як думаєш, чому Вакарчук настільки повірив у тебе?

- Це потрібно запитувати у нього. Я вважаю, що я дуже старався і віддавався на повну, намагався проявити себе з найкращого боку.

- Після перемоги ти заявив, що "перемогла пісня, перемогла команда". Ти і в житті такий скромний?

- Ну, я ж правду сказав.

- Коли ти пройшов "сліпі" прослуховування, робив якісь ставки? До якого етапу пройдеш?

- Перемога була в думках, але я не робив ставок, просто чесно готувався до кожного етапу.

- Кого вважав основними суперниками? Із інших команд та з власної?

- Мені всі голоси з нашої команди сподобалися, всі дуже різні. Найбільше мене вразив вокал Каті Назименко - в неї був дуже сильний, потужний голос. Серед учасників інших команд також багато сильних. Наприклад, Вагіф Нагієв, Святослав Рибіков (він чудовий музикант та має особливий тембр). Оля Мельник та Оля Жмуріна - дуже сильні учасниці. Марлен Карімов - чудовий вокаліст, який може мати майбутнє у нашій країні.

- Із ким із  учасників хотів би записати дует?

- Із Брією Блессінг. Вона талановита, вона круто робить свою музику, має свого слухача. А ще в неї дуже чесна і відкрита душа - а це найголовніше в музиці. Думаю, у нас міг би вийти вдалий дует. Я хотів заспівати з Брією ще на "Боях", проте добре, що так не сталося, бо тоді хтось з нас мав би вилетіти.

- Не було думки до "Голосу" брати участь в якихось інших талант-шоу? Можливо, ти вмієш готувати?

- Думки були, але добре, що потрапив саме на "Голос країни", саме на "Перезавантаження". Адже саме в цей період мені потрібно було перезавантажувати своє життя. Готувати я вмію, не знаю, чи добре, але з душею.

Я достатньо рано став самостійним. У 10 років, коли почав займатися футболом, поїхав від батьків. Коли грав за одну з одеських команд, жив в Одесі з друзями-спортсменами, тоді і навчився готувати. Можу приготувати борщ, наприклад (усміхається).

- Яка твоя програма-максимум по життю?

- Досягати того, чого прагну, шукати в собі щось нове, працювати над собою і щодня ставати кращим, ніж був учора.

Больше новостей