Марічка Падалко перетворилася на звабливу Скарлетт О'Хара

Для дефіле на Ukrainian Fashion Week ведуча приміряла сукню, як у героїні "Ві

Ведуча ТСН. Ранок Марічка Падалко, готуючись вийти на подіум Українського тижня моди, перетворилася на героїню "Віднесених вітром".

Ексклюзивний образ для Марічки створює відомий дизайнер Ірина Діль. Перша примірка розпочалася з того, що ведуча ТСН вподобала "сукню Скарлетт О'Хара" і не хотіла з нею розставатися.

"Те, що ми на каналі спочатку сприймали як жарт з боку нашого керівництва, а саме участь ведучих у Ukrainian Fashion Week, починає перетворюватися на несподівану реальність. Сьогодні познайомилася з дизайнером Іриною Діль, яка для показу і для робити в ефірі створить для мене вбрання", - написала ведуча на своїй сторінці у Facebook.

Вона зізналася, що, потрапивши до дизайнерської студії, одразу побігала міряти вечірні сукні. Особливо їй сподобалася шикарна оксамитова сукня зеленого кольору.

"Зелений колір в мене з юності асоціюється із шторами, з яких собі сукню такого кольору пошила героїня "Віднесених вітром" - зізналася Марічка Падалко.

В якому саме образі Марічка вийде на подіум Українського тижня моди, залишається секретом. Однак вона натякнула, що це буде вбрання саме зеленого кольору.

"Вирішили таки зупинитися на зеленому кольорі. Я дуже рада!", - прокоментувала Марічка Падалко фото з примірки.

Нагадаємо, модний рекорд поки що належить Марині Леончук - обираючи вбрання для показу, вона провела у студії дизайнера Ольги Альонової більше 5 годин.

Шоу "Fashion у прямому ефірі" відбудеться 12 жовтня в рамках Українського тижня моди. У ньому візьмуть участь Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші ведучі каналів 1+1, ТЕТ, 2+2.

Ексклюзивний образ для кожного ведучого створює окремий дизайнер.

Больше новостей