Підопічні Вакарчука розповіли, як готуються до "живих ефірів" (ФОТО)

Учасники зізнаються, що поки не можуть приборкати хвилювання перед важливим виступом

Уже цієї неділі, 18 травня учасники "Голосу країни. Перезавантаження" співатимуть для глядачів "1+1" у "живому ефірі". Аби не припуститися помилок під час виступу, виконавці на репетиціях уважно дослухаються до порад наставників. Одними з перших підготовку до наступного ефіру розпочали підопічні Святослава Вакарчука. Чи не найбільше за виступ хвилюється Василь Міщенко. Тиждень тому у нього виникли серйозні проблеми з голосом.

"Я не міг співати абсолютно. Святослав порадив мені мовчати. Він сказав: "Якщо твій голос відпочине, то все налагодиться". На щастя, так і сталося. Але все одно зараз мені дуже страшно! Із кожним разом стає не легше – складніше", - зізнався Василь.

Лячно перед виступом на "живому ефірі" й Дарині Кирилко. Дівчина боїться, що нерви можуть завадити показати все, на що вона здатна.

"У неділю на мене дивитиметься вся країна! Я намагаюся приборкати хвилювання, але поки не дуже вдається. Мені страшно, що цей стан може відобразитися на голосі", - сказала Дарина. На відміну від хлопців, Кирилко багато часу витрачає не тільки на опанування пісні, а й на вдосконалення фігури.

"Я готуюся дуже активно! Працюю над вокалом, ходжу до тренажерної зали й басейну. Часу катастрофічно бракує!" - говорить дівчина, яка поки не може стверджувати, що не припуститься під час виступу жодної помилки.

Старанно готується до першого ефіру й улюбленець дівчат Ігор Грохоцький. Понад усе хлопець переймається через те, що йому - співаку-аматору - доведеться боротися з учасниками, які на сцені, як риба в воді.

"Найважче конкурувати з людьми які з мікрофоном, із публікою, зі сценою на ти. Я ж все життя провів на стадіоні. Там увага була прикута не тільки до мене, а ще до 10 чоловік. А зараз я змагаюся самотужки. Кожна нота відображає мій внутрішній стан, тому дуже тяжко психологічно налаштуватися на пісню", - пояснив свої відчуття Грохоцький.

Окрім того, хлопець зізнався, що боїться розчарувати наставника: "Я відчуваю неймовірну відповідальність перед Святославом. Я докладу усіх зусиль, аби впоратися з хвилюванням і довести, що легендарна людина повірила в мене не даремно".

Якщо Ігореві уже вдалося попрацювати з Вакарчуком і обговорити тонкощі свого виступу, то Леонардо Ободеяке тільки належить зустрітися з наставником.

"Я пропустив репетицію, тому що їхав до Львова на дуже важливі діі! Тобто я ще навіть не бачився з тренером!" - зізнався колоритний учасник і додав, що, попри це, готовий постати в прямому ефірі.

"Мені все одно: у "живому ефірі" співати чи в записі. Кожен мій виступ – живий. Так завжди було й буде. Бо моя душа, моя музика - для людей!"- запевнив Ободеяке.

P.S. Сьогодні Святослав Вакарчук святкує день народження. Попри щільний графік підготовки до "живих ефірів", підопічні знайшли час і спосіб, аби привітати свого наставника. 

"Оскільки нас всіх багато й ми всі в різних містах, то було обрано найоптимальніший варіант - відео. Ми разом співаємо пісню "Дякую". Це саме те, що кожен із нас хотів би сказати Святославу", - розповіла Дарина Кирилко, яка ініціювала підготовку сюрприза для "океанівця".

Підопічні не тільки зняли відеоролик для тренера, а й адресували йому теплі слова в соцмережах. 

"Ось і настав цей День! День народження нашого найпрекраснішого Тренера! Геніальної Людини, живої Легенди музики і просто найкращого у світі Святослава Вакарчука! Бажаю йому натхнення, щоб ми всі чули все нові музичні шедеври" - написала Дарина, яка із ефіру в ефір породжує "мурашки" на шкірі Вакарчука.

Брія Блесінг, яка покинула шоу під час першого раунду "Нокаутів", теж привітала екс-наставника. Зі спільного фото зі Святославом вона зробила своєрідну листівку. "З днем народження, Славік!!!" - написала на зображенні Брія

До побажань Дарини й Брії приєдналися інші учасники команди Вакарчука. Окрім творчих звершень, вони зичать Святославові стати тренером-переможцем "Голосу країни".

Дивіться перший ефір "Голосу країни. Перезавантаження" у неділю о 21.00 на "1+1".

Больше новостей