По всій Україні оголошено перший рівень небезпеки: прогноз погоди на тиждень

Прогноз погоди на тиждень для всієї України: морози посилюються.

Другий тиждень 2024 року розпочався морозами та снігом. За прогнозами Гідрометцентру, холодна зимова погода не мине ще щонайменше тиждень. Яка погода буде цього тижня по всій Україні?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні тепло, завтра — мороз: як тримати себе в тонусі метеозалежним людям

Погода понеділок 8 січня 

У середньому по всій Україні температура повітря становить -10 градусів. Найхолодніше на півночі та сході: там термометри показують до -14 градусів. Опади більше притаманні центральним областям та південним. Уночі температура повітря може впасти до -16...-22 градусів. Вітер північно-східний, найсильніші пориви у центральній, північній та східній частинах.

Погода вівторок 9 січня

Удень опадів не передбачено, однак будьте пильними через ожеледицю. Температура повітря коливатиметься від -8 до -13 градусів, а вночі впаде до -15...-20. Найхолодніше буде в західній Україні. Північно-східний вітер продовжить свої пориви, найсильніше на Лівобережжі.

Погода середа 10 січня

У середу снігу варто очікувати у північних областях. Вітер змінить напрямок на західний, найсильніші пориви у східних областях. Удень варто очікувати потепління: до -2 градусів. Уночі температура зберігатиметься низькою, близько -18 градусів у середньому.

Погода четвер 11 січня

Більшу частину України вкриє хуртовина. Буде сильний західний вітер. Температура повітря продовжує підійматися: вдень стовпчики термометрів триматимуться біля нуля, а вночі впадуть до -3...-8 градусів.

Погода п'ятниця 12 січня

Варто бути готовими до невеликих опадів та ожеледиці. Зберігаються сильні пориви західного вітру. Уночі температура впаде до -8...-10 градусів, удень триматиметься на тому ж рівні.

Погода субота 13 січня

Невеликий сніг очікують на півдні та сході. Вітер коливатиметься між північно-західним та південно-західним, з дещо меншими поривами. Уночі будуть морози близько -11...-13 градусів, а вдень -6...-4. Подекуди у південних областях може бути температура вище нуля. 

Погода неділя 14 січня

Снігом замете західну, центральну та північну Україну. Очікуйте сильних поривів південно-західного вітру. У середньому вночі стовпчики термометрів впадуть до -14 градусів, у східні частині — до -21. Удень температура повітря становитиме -3...-8 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де брати енергію взимку? 5 порад, які допоможуть збадьоритися

В Україні лютують морози: як допомогти безпритульним тваринкам — розповіли у "Сніданку з 1+1", що виходить з понеділка по п'ятницю з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна":

Loading...

Больше новостей