Увага! Оголошено Джентльменський набір!

Чоловіки, віком від 18 до 30 років, не одружені, які хочуть змінити своє життя та стати Справжніми Чоловіками або Джентльменами.

Група проекту "Від пацанки до панянки" готується до третього сезону. Цього разу Школа Справжньої Пані візьметься за …чоловіків!

На кастинг запрошуються молоді неодружені чоловіки у віці від 18 до 30 років. Основна вимога до претендентів - бажання змінити своє життя, щоб стати справжнім джентльменом.

- Два сезону "Від пацанки до панянки" показали, що нашим вихованкам важко знайти собі підходящого молодого чоловіка, - пояснює продюсер проекту Оксана Кучерова. - Тепер ми всі розуміємо, якою має бути справжня пані. Але де ж справжні кавалери? Де "Джеймси Бонди", за яких нашим дівчатам хотілося б вийти заміж?

Майбутні джентльмени житимуть у вишуканому маєтку за межами столиці та навчатимуться за спеціально розробленою для них програмою, що включає етику, естетику, українську і іноземну мови, столовий етикет і багато іншого. Велика увага в "Школі Справжніх джентльменів" приділять фізичної підготовки вихованців.

- Якщо пані повинна бути доброю, жіночною і гарною господинею, то джентльмен просто зобов'язаний бути мужнім, - коментує Оксана Кучерова. - Справжній чоловік не повинен боятися брати на себе відповідальність, тому ми зробимо великий акцент на психологічному аспекті потенційних джентльменів. Основний викладацький склад буде чоловічим - джентльменів повинні виховувати чоловіки. Але директором Школи залишиться пані Наталія Адаменко. Так що, дівчата, шикуються в чергу! Адже в Школу справжніх джентльменів потраплять лише 10 чоловіків, і лише троє стануть фіналістами.

Приз, як і у випадку з панянками, переможець вибере сам - значна грошова сума або ж реальна можливість продовжити власний розвиток.

Щоб взяти участь у кастингу, заповніть анкету на сайті 1+1 в розділі "Кастинги":

ЗАПОВНИТИ АНКЕТУ

Больше новостей