Сьогодні історії відразу кількох учасників другого сезону шоу "Голос країни"

За кілька днів до прем'єри другого сезону шоу "Голос країни", цикл документальних фільмів про нових героїв продовжує знайомити нас з найяскравішими історіями вокалістів.

Учасниця другого сезону шоу "Голос країни", одеситка Зоя Харлампіді - модельєр. У найближчому майбутньому планує відкрити власний салон модного одягу. Проте зовсім скоро їй доведеться одягати найголовнішу жінку в своєму житті - доньку. На сліпі прослуховування Зоя приїхала на 9 місяці вагітності, і, хтозна, можливо, на "Голосі країни" скоро з'явиться ще одна, найменша учасниця.

У кліпах і на сцені Михайло Брумский справжній серцеїд, а в житті - скромний і слухняний син іконописця. Батько підтримує Мишка. Він вважає, що син обрав правильний шлях - не зрадив талант співака, який був даний йому Богом. На одному з концертів, Михайла помітив Лаврський митрополит і запропонував підтримку. Три місяці Мишко прожив в чернечій келії. Одного разу на церковній службі у нього було видіння, що він підписує договір з відомим українським продюсером. Через півроку це сталося наяву. Тепер Михайло вирішив спробувати себе на "Голосі країни".

Олеся Киричук - успішний стоматолог, але львівські меломани знають її як співачку. Закінчивши медичний університет, вона не мала достатньо коштів на необхідне обладнання для власної практики. Олеся влаштувалася співачкою в ресторан, і паралельно працювала в стоматології. Сьогодні вона в змозі сама оплачувати записи альбомів. На перші зароблені гроші, Олеся купила все необхідне, і відкрила стоматологічний кабінет. Але ще й досі не може визначитись, що важливіше в її житті - спів, чи докторська практика.

Спеціально на шоу "Голос країни" з німецького міста Ганновер приїхав харків'янин Олег Рудич. З України в Німеччину Олег переїхав 7 років тому. У Ганновері, як і в Харкові, Олег вирішив займатися музикою. Спочатку він грав і співав сам, потім став навчати інших. Завдяки цьому Олег став знаменитим - в Ганновері у нього своя музична школа. Олег вважає, що зараз саме час заявити про себе на батьківщині.

Роман Бабак радо дарує свою творчість усім бажаючим. Його часто можна зустріти в центрі Києва, сценою для нього служить головна площа столиці. Гроші Роман не вважає головною цінністю, а грає для себе. Він не відчуває хвилювання перед "сліпим прослуховуванням" тому, що для нього важливий не результат, а процес виступу.

Як складеться доля цих героїв, чий голос оберуть зіркові тренери шоу "Голос країни" ми побачимо через два дні - 8 січня, о 20:12, на 1+1.

Больше новостей