Соломія Вітвіцька привітала бійців АТО з Великоднем

На світле свято Великодня Соломія Вітвіцька вирушила на Схід, щоб підтримати та підбадьорити наших бійців.

На світле свято Великодня Соломія Вітвіцька вирушила на Схід, щоб підтримати та підбадьорити наших бійців з третього танкового батальйону. Паски та сонячні малюнки для захисників підготували дітки з бориспільського дитсадочку "Берегиня". Окрім них святковий настрій створював "музичний десант".

"Наші хлопці найкращі. Хотілося у Великдень підтримати та підбадьорити тих, хто боронить наше мирне небо. Привезли паски, виготовлені дітками садочку "Берегиня. Привезли мілітарі-обереги - патріотичні пасхальні зайчики - дівчата з Angel Home мріють про те, щоб Пасха в стилі мілітарі була востаннє. Ейра та Аня з гурту Vroda співали пісень. Потім усі разом – гімн. Передавали нашим танкістам ваші обійми та слова подяки. Вони тут відчувають вашу підтримку! Так хочеться миру і щоб усі наші воїни повернулися до своїх родин!" - не стримує емоцій Соломія у своєму Facebook.

Під час великоднього туру ведуча відвідала бійців батальйону "Звіробій". Гурт Vroda та Ейра підготували спеціальну акапельну музичну програму, а писанки Соломія напередодні підготувала власноруч з чоловіком Владом.

Також, Соломія зазначає, про необхідність спецодягу для військових.

"Наразі, найголовніша потреба для наших захисників - це літня форма й відповідно сезону берці. А хлопцям - танкістам комбінезони".

Кожен небайдужий може допомогти героям. Долучайтесь до офіційної сторінки Соломії Вітвіцької у фейсбуці та робіть добрі справи разом!

Больше новостей