Соломія Вітвіцька привітала бійців АТО з Великоднем

Соломія Вітвіцька привітала бійців АТО з Великоднем

На світле свято Великодня Соломія Вітвіцька вирушила на Схід, щоб підтримати та підбадьорити наших бійців.

Поділитися:

На світле свято Великодня Соломія Вітвіцька вирушила на Схід, щоб підтримати та підбадьорити наших бійців з третього танкового батальйону. Паски та сонячні малюнки для захисників підготували дітки з бориспільського дитсадочку "Берегиня". Окрім них святковий настрій створював "музичний десант".

"Наші хлопці найкращі. Хотілося у Великдень підтримати та підбадьорити тих, хто боронить наше мирне небо. Привезли паски, виготовлені дітками садочку "Берегиня. Привезли мілітарі-обереги - патріотичні пасхальні зайчики - дівчата з Angel Home мріють про те, щоб Пасха в стилі мілітарі була востаннє. Ейра та Аня з гурту Vroda співали пісень. Потім усі разом – гімн. Передавали нашим танкістам ваші обійми та слова подяки. Вони тут відчувають вашу підтримку! Так хочеться миру і щоб усі наші воїни повернулися до своїх родин!" - не стримує емоцій Соломія у своєму Facebook.

Під час великоднього туру ведуча відвідала бійців батальйону "Звіробій". Гурт Vroda та Ейра підготували спеціальну акапельну музичну програму, а писанки Соломія напередодні підготувала власноруч з чоловіком Владом.

Також, Соломія зазначає, про необхідність спецодягу для військових.

"Наразі, найголовніша потреба для наших захисників - це літня форма й відповідно сезону берці. А хлопцям - танкістам комбінезони".

Кожен небайдужий може допомогти героям. Долучайтесь до офіційної сторінки Соломії Вітвіцької у фейсбуці та робіть добрі справи разом!